18

Komentari (18)

Mirsad1705
Što bi išao u Real? Strana država, strani jezik, sve je bolje kod kuće, ima se para ima se svega, a i sudije ga paze baš kao da je u Realu? Što bi išao od kuće? Nije budala.
Benz
Strana drzava, strani jezik ? Mnogo si glup bre ..
Gr0hot
kurjak
Dosta je ba više i Mbapea,neće lik preći u Real i završena priča.Ja ga više nikad ne bi spomenuo da je živ,ko ga yebe.Kad bude dogodine pratio isto ko i ja na TV ko će dobiti zlatnu loptu nek se ujeda za guzicu.
Icardi072
Sad treba Spanija napast Francusku hehe
Nele.
Bravo Valverde, cast treba da bude igraceva. Klub iznad svih.
Sancopa
burazengija
Hahaha garant se nemogu pomiriti kakva idiotska vijest.. Real ce propasti ja mislim zbog toga sto je on odbio doci kakve gluposti majko draga...
King_Kenny
...e cuj Valverde se oglasio hahahah...pa ako on moze tamo igrati moze svako,lik panj zesci...
user1613662710
Hahhahaha propali daBogda i la liga vise,dosta je i njihovih para krojilo fudbal
burazengija
Garant navijas za engleski klub pa takve gluposti valjas, eventualno neki italijanski u pokusaju da naprave nesto u konferencijskoj ligi..
user1613662710
Naravno da navijam za engleze ko god imalo zna o fudbalu navija za engleze,makar to bio i norwich,vise volim pogledat dvoboj leeds-crystal palace nego "jaki" el classico
burazengija
Hahaha nema se tu sta vise reci o pricanju o trosenju para i ko kroji sta.. O znanju fudbala nisi kompetentan pricati poslije takve nebuloze.. Samo ti gledaj Leeds i Leicester niko ti ne brani..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.