Dybala će brzo biti zaboravljen: Nova "desetka" Juventusa već u trening kampu!

Ništa ne prepušta slučaju

Dybala će brzo biti zaboravljen: Nova "desetka" Juventusa već u trening kampu!

Admin Čaušević

Dok mnogi igrači koji nemaju reprezentavnih obaveza maksimalno koriste odmor i pune bateriju, postoje i oni koji se već pripremaju za novu sezonu.

Juventus će u predstojećoj sezoni imati novu ''desetku" pošto je Paulo Dybala nakon sedam godina napustio Staru damu i to kao slobodan igrač.

Legendarni broj Biaconera u novoj sezoni će prema dosadašnjim najavama nositi Federico Chiesa koji bi novu sezonu trebao dočekati potpuno spreman.

Sjajni krilni fudbaler se teško povrijedio zimus kada su mu stradali ligamenti koljena pa nije igrao drugi dio sezone i njegov izostanak se itekako osjetio.

Prije nekoliko dana Chiesa je počeo sa individualnim treninzima u Juventusovom kampu što je potvrdio i objavom na društvenim mrežama.

Ovaj 24-godišnjak je neko u koga Juventus dosta vjeruje i smatra ga jednim od nositelja igra za godine što slijede zajedno sa Dušanom Vlahovićem.

Chiesa je zaista impresivan i može se reći da je do povrede bio jedan od najboljih igrača Juventusa te će ukoliko ne bude imao zdravstvenih problema učiniti da navijači Bianconera i ne žale previše za Dybalom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bianconeri pripremaju mini revoluciju na ljeto pa će biti zanimljivo kako će izgledati napada u novoj sezoni pošto vjerovatno neće biti otkupljen ni ugovor Alvara Morate od Atletico Madrida.

Od mogućih pojaćanja najbliži dolasku su Paul Pogba i Angel Di Maria, igrači koji će sigurno Juventusu donijeti iskorak u kvalitetu.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Bez'eze da krilo nosi 10-tku...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi