"Dybala je ozbiljno počeo da kopira Messija, ne možeš to da radiš"

Allegri o Argentincu

"Dybala je ozbiljno počeo da kopira Messija, ne možeš to da radiš"

E. Ganibegović

Paulo Dybala i definitivno će napustiti Juventus ovog ljeta. 

Mnogi smatraju da je Juventus napravio veliku grešku što je pustio Argentinca, a sada se o njemu oglasio i trener Stare dame, Massimiliano Allegri.

"Dybala je u jednom trenutku pomislio da je Messi. Počeo je ozbiljno da ga kopira, kako bi dostigao njegov nivo. Ne možete nekoga da kopirate. Morate da izgradite svoj identitet. Paulo ima mnogo toga da da fudbalu, ima izuzetne tehničke kvalitete, ali mora da se vrati sebi i fokusira na sebe", rekao je Allegri.

Minula sezona je druga u nizu koju je Juventus završio na četvrtom mjestu Serije A, a prva nakon duggo niza godina u kojoj se nije osvojio niti jedan trofej.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Milan, Inter i Napoli su završili ispred nas, ali nisu bili superiorniji. Nama je falilo karaktera u nekim trenucima. Ja sam postavio sebi izazov kada sam se vratio, a to je da se vratimo pobjedama na domaćem terenu, ali i Evropi", zaključio je Allegri.

Inače, što se tiče Dybale, klub s kojim se najviše povezuje je Inter našeg Edina Džeke i neće biti nikakvo iznenađenje ako ga iduće sezone budemo gledali u dresu dojučerašnjeg prvaka Italije. 

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

HarisADP
Ti si kopija najvećeg degenerika svih vremena kapela! Lika koji ništa nije znao, nwgo samo katenaco, zatvoriti sve i braniti se. pravi nasljednik degenerice jedan. Od 96 volim juve i voljecu ga dok sam živ, međutim navijat cu protiv Juventusa i protiv svih Juventusovih degenwrika od navijača koji te podržavaju.onaj preokret u kupu intera mi je jedna od najdražih pobjeda u fudbalu! Pati alegri retarde, a sa ovog portala irnes i vence tvoja dva velika fana. Retardi jedni, gadite mi se!!!
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije