Fejsal Mulić golčinom u 89. minuti donio pobjedu svom timu

Bivši napadač Rođenih

Fejsal Mulić golčinom u 89. minuti donio pobjedu svom timu

E. Škorić

Bvši napadač Veleža Fejsal Mulić postigao je novi gol u Južnoj Koreji.

Seongnam je slavio u gostima kod Suwona s 2:1, a Mulić je u samoj završnici donio tri boda gostima.

Sjajno je Mulić primio loptu u protivničkom šesnaestercu, okrenuo se i onda silovitim udarcem zatresao mrežu protivnika.

Suwon je bio favorit na ovom meču kao treći tim južnokorejskog šampionata. Seongnhamu je ovo bila šesta pobjeda u 22. meču i sa 25 bodova nalazi se na 10. mjestu.

Top Komentari

King_Kenny
...svaka cast za golcinu,odlican igrac...ne znam kakav je njegov status,pise da je na posudbi iz Veleza u ovom klubu...zabio je 8 golova u 14 utakmica,lik reseta tamo...da ga je Velez imao u ekipi bio bi mnogo jaci...valjda ce bar kakvu dobru lovu uzeti za njega.
4 0
Keno
cuj japanaca Muliciiiiiii hahah
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi