Felipe Melo o Martinezu: On je napadač za budućnost

Biranim riječima

Felipe Melo o Martinezu: On je napadač za budućnost

E. Oštraković

Bivši nogometaš Intera vjeruje da je Lautaro Martinez napadač za budućnost, te da je bolji igrač od Lukakua.

Lukaku je pomogao da ove sezone Martinez pokaže dosta toga dobrog kako može igrati, te je postigao 16 golova i dodao je četiri asistencije.

"Pratio sam kako Lautaro igra jer pratim Inter. Podsjeća me na Gabriela Jesusa, koji mnogo radi bez lopte, ali i postiže mnogo golova", rekao je Melo, te je dodao:

"On je napadač za budućnost. Ima 22 godine, ali već postiže mnogo golova, te se bori. Napadač uvijek mora postizati mnogo golova", završio je Felipe Melo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ostaje da vidimo da li će Martinez ostati u Interu ili će na kraju završiti u Barceloni koja se raspituje za njegove usluge.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi