Fener dobio novog trenera
Očekuje ga težak posao

Težak posao očekuje povratnika u redove turskog giganta

Fener dobio novog trenera

S. Mlaćo

Fenerbahče je sinoć upisao novi poraz. Ovaj put u susretu Lige Evrope od Trnave. Turcima ovaj meč nije imao rezultatski značaj, s obzirom da su ranije osigurali drugi mjesto, a dnas su dobili novog trenera.

Radi se o domaćem stručnjaku Ersunu Janalu, koji je ovaj klub u sezoni 2013/14 odveo do titule prvaka Turske.

Fenerbahce je 28. oktobra se razišao sa Nizozemcem Cocuom, a privremeni tener je bio Ervin Koeman.

Proteklih dana sa ovim klubom povezivao sa Arsene Wegner, ali želja navijača je bila da to bude neko od domaćih trenera što je na kraju i udovoljeno.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Janal je vodio i reprezntciju Turske, a ugovor je potpisao na godinu i pol dana. Očekuje ga veoma težak posao s obzirom da se Fener u prvenstvu Turske nalazi na mjestu koje vodi u niži rang.

Top Komentari

Muyaga
ERWIN KOEMAN a ne Ervin Kuman ako ste već napisali COCU i WENGER
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi