Vraća se Arsene Wenger i kreće u nemoguću misiju?
Ko će sjesti na užarenu klupu Fenerbahcea?

Turskom gigantu ne ide ove sezone

Vraća se Arsene Wenger i kreće u nemoguću misiju?

S. Mlaćo

Ne ide, pa ne ide. Nogometašima Fenerbahcea ništa ove polusezone ne polazi od ruke. Jučer su izabranici Irvina Kumana doživjeli novu blamažu. Poraženi su na gostovanju kod Akhisara sa čak 3:0.

Domaći su imali prednost od 1:0 nakon prvog dijela, te onda pred sami kraj meča završili posao.

Fenerbahce se sada nalazi na nevjerovatnom 16. mjestu, te ima samo 14 bodova u 15 kola, iako su čelnici kluba uoči sezone naravno njavili borbu za prvo mjesto.

To se sigurno neće desiti, ali postavlja se pitanje ko može 'razdrmati' ekipu i vratiti u nju pobjednički duh.

Kao moguće opcije na klupi turskog giganta spominju se srbijanski stručnjak Slaviša Jokanović, te legendarni trener Arsenala Arsene Wenger.

Turski Gol navodi da postoji i par rješenja od strane domaćih terena, te da je to ustvari i želja navijača. Sve će biti poznato već u narednim danima.

Top Komentari

Ziky
Napišete IRVIN KUMAN i onda ARSENE WENGER.............ili pišite oboje kako se izgovara a ne jedno kako se piše a drugo kako se izgovara.....amaterizam žešći
10 2
vanja8
Da li bi Odović mogao doći?
10 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi