Fenerbahče doveo Slovenca iz Serije A

Dojučerašnji saigrač Radeta Krunića

Fenerbahče doveo Slovenca iz Serije A

Turski timovi su vrlo aktivni posljednjeg dana zimskog prelaznog roka, a u večernjim satima je veliko pojačanje potvrdio i Fenerbahče.

Redove istanbulskog kluba pojačao je Miha Zajc, 24-godišnji slovenački veznjak koji na Šukru Saračoglu stadion stiže iz Empolija.

Dojučerašnji saigrač bh. reprezentativca Radeta Krunića je postigao dogovor sa Fenerom, koji ga je platio oko 6,5 miliona eura.

Miha Zajc je ove sezone odigrao 20 utakmica u Seriji A i postigao je tri gola, a prema mišljenju mnogih poznavalaca italijanskog fudbala, bio je najbolji igrač u Empolijevoj ekipi.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Prije dolaska u Italiju, Zajc je igrao za Olimpiju koja ga je 2017. prodala za 1,7 miliona eura. Prethodno je bio član Interblocka, Celja i Brava.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi