Legendarni trener u šoku nakon istanbulske sramote: "Ovo nisam očekivao..."

Sramotan potez navijača Fenerbahcea

Legendarni trener u šoku nakon istanbulske sramote: "Ovo nisam očekivao..."

H. Zilić

Sramotne scene sinoć su stigle iz Turske.

U revanš utakmici drugog pretkola Lige prvaka Dynamo Kyev je nakon produžetaka eliminisao Fenerbahce.

Ipak, utakmicu je obilježilo sramotno skandiranje turskih navijača.

Naime, Rusija vrši agresiju na Ukrajinu još od 24. februara ove godine na čelu s predsjednikom Vladimirom Putinom, a upravo njegovo ime i prezime skandirali su navijači domaće ekipe.

U ukrajinskom velikanu bili su zgroženi ponašanjem navijača u Istanbulu, a to je prokomentarisao i trener Dynama Mircea Lucescu na press konferenciji nakon utakmice.

"Igrali smo kako smo se dogovorili, nismo vodili puno računa o navijačima. Ali zaista ovako nešto nisam očekivao. Ovo navijanje je užas, šta drugo reći", bile su riječi pomalo šokiranog stratega kijevskog kluba.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Dynamo Kyev će u trećem pretkolu Lige prvaka igrati protiv Sturma, dok Fenerbahce evropski put nastavlja u trećem pretkolu Evropa lige gdje ih očekuje dvomeč sa češkom ekipim Slovacko.

Top Komentari

E.Car
Pa šta drugo očekivati od Turaka cigana!!! Još kad čujem naše levate kako će nam oni pomoći ako ovdje ne do Bog bude rata, pa oni će to što naši planiraju da će nam dati džaba prodati Srbima jer im je draži novac od naših guzica. U ovom zadnjem ratu nije ih bilo ni među 10 zemalja koje su pomagale, puno više su nam pomogle zemlje onih momaka što prodaju maramice na semaforima, Pakistan i Iran!!!
6 4
HerrOttoFlick1921
Samo su sda krezubim botovima turci braća.
5 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi