Mračna strana slave i novca: Ljudina među fudbalerima zaplakao u avionu, uslijedio je pakao

Odlični fudbaler trpio mobbing

Mračna strana slave i novca: Ljudina među fudbalerima zaplakao u avionu, uslijedio je pakao

Admin Čaušević

U fudbalu postoje detalji gorkog okusa, vrlo svojstveni u svijetu slave i novca koji okružuju fudbal

Biti dobar, miran i povučen ne znači nužno i omiljen u svlačionici. Obično takvi i stradaju budu ismijavani. To se desilo u slavnom Juventusu.

Jedan od najboljih napadača kojeg je Španija dala u ovom stoljeću, istinski šampion i vrhunska osoba je doživjela neku vrstu ''mobbinga'' u torinskom velikanu.

Fernando Lloretne je u Juventus stigao kao veliko pojačanje. Napustio je svoj Athletic Bilbao, za Bianconere je potpisao besplatno gdje je na kraju doživio ponićenje i to od strane saigrača.

Tužnu anegdotu je ispričao Patrie Evra, čovjek koji obično otkriva tajne iz svlačionice. Sve se desilo o Lloreneteovoj drugoj sezoni u Juventusu.

Ekipa je putovala avionanom na gostovanje i svi su zajedno gledali film. Llorentea su pogodile neki detalji, postao je emotivan i saigrači su odmah počeli da ga ismijavaju.

Oglasi

Neki su počeli dovoditi u pitanje i njegovu muškost, to se počelo dešavati svakodnevno nakon čega se Llorente i udaljio od saigrača.

Interesantno da je i Evra učestvovao u svemu, ali sada je odlučio da kritikuje sebe i svoje bivše saigrače što su kritikovali nekog samo zato što je pokazao svoje osjećaje u javnosti.

Na kraju te sezone španski napadač je i napustio Juventus transferom u Sevillu i to besplatno. Sudbina je htjela da se ova dva tima sastanu u Ligi prvaka.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Llorente je svojim golom donio pobjedu Sevilli, ali je na kraju ispao istinski gospodin te je uputio izvinjenje navijačima Juventusa.

Ovaj 36-godišnjak trenutno nastupa za Eibar, a poslije Seville igaro je za Swansea, Tottenham, Napoli i Udinese.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Karlosicroberto
Ovaj evra...
3 0
demar
glupost obicna
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije