Svi su znali da je El Nino postao bilder, no da kakva je zvijer vidjelo se kada je stao kraj Depayja

Fernando Torres sve više liči na The Rocka

Svi su znali da je El Nino postao bilder, no da kakva je zvijer vidjelo se kada je stao kraj Depayja

E. Čaušević

Legendarni španski napadač Fernando Torres prije skoro četiri godine završio je svoju igračku karijeru, a nekoliko mjeseci nakon toga šokirao je sve kada se pojavio u javnosti u znatno drugačijem izdanju. Torres se posvetio teretani i napravio je fantastičnu transformaciju, a tek kada je jučer stao pored Memphisa Depayja vidjelo se kakva je zvijer postao.

Torres je u avgustu 2019. godine objavio da završava svoju igračku karijeru nakon što je proveo jednu sezonu u Japanu. El Nino je igrao za Sagan Tosu, ali nakon samo jedne sezone odlučio je da je vrijeme za penziju.

Legendarni napadač posvetio se trenerskom poslu i dobio je posao u Atletico Madridu, no isto tako dosta više vremena provodi u teretani što se na njemu jasno vidi.

Torres je prije dvije godine iznenadio sve kada se pojavio u javnosti, a mnogi su odmah uočili njegove ogromne bicepse i bilo je jasno da je napravio fantastičnu transformaciju.

[twitter]https://sportsport.ba/magazin/fernando-torres-trening-teretana-tijelo-transformacija/435163[/twitter]

Španac je i tokom igračke karijere imao odličan izgled, te je iznenadio sve kada je odlučio da se maksimalno posveti treninzima u teretani kojima je za kratko vrijeme uspio da napravi odlične rezultate.

Oglasi

On se i jučer našao u centru pažnje javnosti u Španiji kada se pojavio na treningu prve ekipe Atletico Madrida, a čini se da iz dana u dan njegovi mišići izgledaju sve veći.

Naime, u centru pažnje našla se fotografija susreta Torresa i Memphisa Depayja koji je stao kako bi se pozdravio s legendom Atletico Madrida, te su kratko popričali, a klupski fotograf je sve to zabilježilo.

Kada je Depay stao pored Torresa najbolje se vidjelo u kakvog "bildera" se pretvorio El Nino jer je Nizozemac pored njega izgledao kao dječak.

Image

I Depay je poznat po svom mišićavom tijelu, ali kada je stao pored Torresa jednostavno razlika između njih je bila jasno drastična, a i najbolje je istakla koliku transformaciju tijela je napravio nekadašnji napadač Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ovaj 39-godišnjak je ponikao u Atletico Madridu gdje je pružao odlične partije, a najbolje dane karijere proveo je u Liverpoolu za koji je igrao četiri sezone. Pored toga još je nastupao za Chelsea i Milan.

Torres je u dresu reprezentacije Španije upisao 110 nastupa i dao je 38 golova. S Crvenom furijom osvojio je Svjetsko i Evropsko prvenstvo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi