Ferrero u dresu Sampdorije šetao ulicama Rima, a onda se zaustavio motorista: "Pozdravio vas Džeko"

Provokacija mu se nije baš svidjela

Ferrero u dresu Sampdorije šetao ulicama Rima, a onda se zaustavio motorista: "Pozdravio vas Džeko"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome sinoć su na svom terenu pobijedili Sampdoriju sa 2:1, a junak Vučice ponovo je bio Edin Džeko.

Sampdoria je vodila na Olimpicu sa 1:0 nakon prvog poluvremena, no potom je u nastavku meča Džeko stupio na scenu. Dijamant je zabio dva prekrasna gola i tako svom timu donio pobjedu.

Džeko je i pored tromjesečne pauze pokazao o kakvom se napadaču radi, te je još jednom oduševio fudbalsku javnost.

Nevjerovatna scena desila se danas na ulicama Rima gdje je na meti bio predsjednik ovog kluba Massimo Ferrero. Jedan od navijača se vozio na motoru i uočio je Ferrera kako s nekim razgovara na ulici.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Odlučio se zaustaviti i našaliti riječima: "Pozdravlja te Edin Džeko" što se Ferreru nije svidjelo. Predsjednik Sampdorije prvo nije čuo šta mu je motorista rekao, ali kada je ponovio samo je odmahnuo rukom i zbunjeno poručio "Ma, ne znam ga".

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

sport1
Hahahahahahha????? Srce nam svima puno. Dzeko je ljudi nas;-)
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi