Otkrili kako izgleda na FIFA 23, pa njegova supruga izgubila živce: Nisam se udala za ružnog čovjeka

Baš su pogriješili s njim

Otkrili kako izgleda na FIFA 23, pa njegova supruga izgubila živce: Nisam se udala za ružnog čovjeka

Endin Čaušević

EA Sports će za dva dana zvanično pustiti u prodaju novu videigricu FIFA 23.

Ovo je jedna od najpopularnijih igrica na svijetu, a mnogi s nestrpljenjem očekuju da se ona pronađe u prodaji.

Sutra će EA Sports primati narudžbe za ovu igricu i samo oni koji budu imali najviše sreće će je moći rezervisati, a u prodaji će se zvanično naći 30. septembra po cijeni od 60 dolara.

Pojedini fudbaleri imali su priliku da već zaigraju novu FIFA-u i posebno su oduševljeni grafikom. Međutim, ima i onih koji nisu previše sretni.

To se posebno odnosi na brazilskog fudbalera Lucasa Verissima koji nastupa u dresu Benfice, te je nedavno objavljena njegova kartica na FIFA 23.

Međutim, nakon svega javila se njegova supruga Amanda koja je žestoko kritikovala EA Sport zbog izgleda njenog supruga i poručila je da su napravili užasan posao i da je on totalno neprepoznatljiv na igrici.

"Kakva je ovo ružna stvar? Pa nisam se udala za ružnog čovjeka", napisala je Amanda uz fotografiju svog muža s FIFA 23.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Iako su većinu igrača napravili zaista fantastično jasno je da je EA Sports dosta kiksao s fudbalerima koji nisu baš toliko popularni i očito nije im bilo previše važno da se trude oko njih.

Verissimo je u Benficu stigao iz Santosa u januaru prošle godine, a ovaj 27-godišnjak je nedavno debitovao i za reprezentaciju Brazila u meču protiv Perua.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi