16

Komentari (16)

gh0ast
Ma nije to tako loše - počasni retard
Zgembic
Kugla
Sve dok se Dzeko bude pitao ko ce igrati i kako ce se igrati ovako ce biti. Dzeko treba da igra a ne da se petlja ili treba da napusti
JointUnion87
Begiću, umro od korona virusa daBogda.
BlueBoys
Padd y eš dawn
Krosteutegurovic
Šta nam uradiše dušmani..
Treba pitati Džemidžića da li je to po Statutu!
Realist
Gibraltar pazi se
Uranija
Kad smo bili 13. na ovoj listi puno više smo bili nezadovoljni i puno više se pametovalo kako treba da se igra i ko sve treba da igra... fascinantan narod...
Kodex
Poslije pada dolazi dizanje ka vrhu , hajmo Bosno
Adnan@Kara
TesanjskiBrnjo
Sarajevski narko kartel nas vodi u propast.
JointUnion87
Trebamo da postavimo uspješne ljude iz Čelika? Ili možda Veleža? Nije li nas 'Veležovac' Bajević ukopao svojim neznanjem?
TesanjskiBrnjo
Treba se okrenuti sjevernoj Bosni Tesanj, Tuzla, Bijeljina, Brcko, Orasje. Sjeverna Bosna daje najkvalitetnije i najostvarenije ljude i naravno najpametnije. Sarajlije su po prirodi nazadni.
nedoni46
drzi se Andoro, ti si iduca!
Dobar,Los,Zao
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.