18

Komentari (18)

pero98
Ajmo Cuicu, izaberi Vatrene. Čekamo te.
King_Kenny
...odma nek ide za Hrvatsku,dosta mi je tih otpadaka njihovih...kod nas kad je prvi put u historiji igralo 11 Bosnjaka u reprezentaciji plasirali smo se na SP...
pero98
I sto ste napravili osim toga?
King_Kenny
@pero98 ...nismo nista jer imamo vazda Srbe i Hrvate koji sabotiraju,sa takvim dusmanima se ni Brazil nikad ne bi plasirao na SP...evo dovoljno je pogledati trenutno stanje,selektor Tuta Bugarin,pomocnik mutavi Slaven Musa koji nikad nije sutnuo loptu na ozbiljnijem nivou,igraci otpaci koji ne mogu igrati za Srbiju i Hrvatsku...sve po nacionalnom kljucu.
pero98
Pa koliko znam jeste li bili blizu plasmana za Euro 2004 i Mundial 2006? Baka Sliskovic bio izbornik. Tako da nije sve u tome problem.
King_Kenny
@pero98 ...bili smo blizu i u 2 baraza protiv Portugala,trebali ih samo pobijediti...biti blizu i plasirati se nije isto.
user1604155860
Samo mu dizete cijenu eno onaj Lovric sto je u Osijeku tako ste ga precijenili pa ga Dalic pozvao samo da nemoze igrati za Bosnu.Pustite dijete neka igra za koga hoce a i nije neki kvalitet tako ste kuksli i za njegova brata pa enoga u Sloveniji u jednoj prosjecnoj èkipi Radomilje i nece nikada igrati za Vatrene.
user1613662710
Ako gleda svoju karijeru puno bolje mu je igrat za BiH,a i BiH je njegova drzava ne Hrvatska kakva god da je njegova je,nemoj proci kao Halilovic ;)
rime_
enko
E sad se postavlja pitanje.talent ne znaci karijera,stavit ga u A repku ,neznam koliko je dobro jer decko nije standardni u hajduku.treba pustiti da ovo sve ide svojim tokom pa ako je sudbina da igra u bih igrace a ako ne sretno mu.
Mowzilla
Ponavljam: ako odluci srcem ostat ce, ako poslusa oca i brata oticice susjedima. Slicno vazi i za Kahvica...
VELEZ
Hahahahaha bosnjo nema pojma mentalitet hrvata i srba u nasoj drzavi…. E jesi naivan
green_dragon
Realno ja da sam na njegovom mjestu izabrao bi reprezentaciju koja redovno igra i svjetsko i evropsko prvenstvo....a ovamo nek igraju Vicini puleni
VELEZ
On bi ti izabrao hrvatsku i da su prosjecna ekipe
Prazina
Pa neće valjda da igra fudbala sa igračima vrapčića zajedno
emial766
Ma brate od talents do igracine dug put. Sta se sikirate. Ako hoce nek ide gdje god ako zeli da ostane bujrum.
Fixa
Zabraniti im da nastupaju u dresu BiH ako ce mijenjat reprezentaciju
Krosteutegurovic
Pa naše je pola reprezentacije igralo za druge pa su izabrali BiH poslije, nego neka svako odluči sa srcem za koga će igrati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.