FIlip Kojić na probi u Olimpiku
Kojić (19) u meču protiv Rada

Čeka svoju šansu

FIlip Kojić na probi u Olimpiku

Edmir Škorić

Nakon što nije uspio da izbori Premijer ligu minule sezone, FK Olimpik je odlučio za narednu sezonu podmladiti tim.

Olimpikov cilj je da napravi sjajnu priču u bh. nogometu, te da sa igračima koji su mladi i talentovani, sa prosjekom do 23 godine, pokuša ostvariti rezultate.

Tako je klub odlučio da "proba" i Filipa Kojića, igrača koji je bh. javnosti poznat zbog toga što je ponikao u Zemunu.

Igra na poziciji veznog igrača i u ponedjeljak će se priključiti pripremama Olimpika, te će pokušati da predstavi svoj kvalitet i da zasluži potpis ugovora.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

S obzirom da ima samo 19 godina, mogao bi se možda savršeno uklopiti u viziju čelnika Olimpika, ali ipak prije svega mora da radom i zalaganjem dobije šansu.

Ponikao je u Loznici, a prije Zemuna je bio i u Radničkom iz Klupaca.

Top Komentari

VelezMo
Fuuuj
0 0
Mostar
Ni ove godine marvo ne upadate. Abd Nk Tosk, Rudar iliNk Gosk gabella vi stoko sa Otoke. Vi Samo nevolje donosite sikter iz Federalne mafijo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi