Finci spremaju invaziju na Bilino polje!

Tražili dodatne ulaznice

Finci spremaju invaziju na Bilino polje!

Admin Čaušević

Ključni susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo Bosna i Hercegovina će igrati protiv Finske. 

Zmajevima su neophodna tri boda ukoliko žele da ostanu u trci za direktan plasman na završni turnir najboljih reprezentacija Starog kontinenta.

Finci su prvi meč pobijedili s 2:0 što je pokazatelj da izabranicima Roberta Prosinečkog uopšte neče biti lako na Bilinom polju 12. oktobra.

Navijači Finske spremaju invaziju na Zenicu jer su prema pisanju tamošnjih medija već dostupne karte.

Pristalice finske selekcije su sve dostupne ulaznice kupili već krajem augusta, a u međuvremenu su zatražili i dodatni paket od NFSBiH.

Krovna kuća bh. fudbala je Fincima dostavila mali broj dodatnih ulaznica koje su također već raspodijeljene.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naime, organizovan je žrijeb, učesnici su bili oni koji su aplicirali za prvi kontingent ulaznica, a sretni dobitnici su već privatno obaviješteni da su dobili ulaznice.

Kvota za gostujuće navijače na Bilinom polju je već popunjena i očekuje se da na tribinama zeničkog stadiona za dvije sedmice bude prisutno nekoliko stotina Finaca.

Top Komentari

Dino_2000
Welcome to the dzehenem finci.
4 0
teddy sheringham
Novinar piše "neče", onaj komentariše Đeko... Krezavi novinari i krezavi navijači, to je privatna reprezentacija Elvedina Begića.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi