Finci za navijače BiH već pripremili određene restrikcije

Meč se igra u junu

Finci za navijače BiH već pripremili određene restrikcije

Admin Čaušević

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2020. godine se nastavljaju u junu. Bosna i Hercegovina će 8. juna gostovati Finskoj, a tri dana kasnije Italiji. 

Susret s Fincima Zmajevi će igrati u Tampereu, a organizatori susreta ništa ne žele prepustiti slučaju te već pripremaju određene restrikcije za navijače bh. reprezentacije.

FS Finske je jasno naznačio da će pristalice Zmajeva ulaznice moći nabaviti preko N/FSBiH, a svi oni koji kupe ulaznice za sektore s domaćim navijačima će morati poštovati određena pravila.

Finci su odlučili da zabrane unošenje zastava, transparenata i bilo kakvih drugih obilježja na sektore stadiona gdje će biti smješteni domaći navijači.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Mnogobrojni navijači bh. reprezetnacije su ranijih godina na raznim gostovanjima širom Evrope bili 12. igrač Zmajeva, međutim nerijetko su znali napraviti i poneki incident zbog čega se odluka Finaca da uvedu određene restrikcije može smatrati kao uobičajna mjera predostrožnosti.

Skandinavska selekcija je kvalifkacije započela porazom od Italije(0:2) i pobjedom nad Armenijom(2:0).

Top Komentari

Mu'min Juventino FKS
Tako je ne daj bosnjama da nose ljiljane francuske a ni ovu masonsku zastavu novu :D
0 8
teddy sheringham
Avionske karte kupljene, karte za tekmu rezervisane. Idemo Zmajevi!!
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi