Iznenađenje ili ne? Promijenile se kvote za meč Finska - BiH

Zmajevi favoriti

Iznenađenje ili ne? Promijenile se kvote za meč Finska - BiH

Midhat Šljivak

Reprezentacija Bosne i Hercegovine kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo počinje večeras u Helsinkiju kod selekcije Finske.

Bit će to debi na klupi Zmajeva za novog selektora Ivayla Peteva, a pred ovaj duel došlo je do promjene kvota i sada je selekcija BiH blagi favorit.

Prethodnih dana prednost na kladionicama je bila na strani Finske. Kvota je bila za nijansu manja u odnosu na BiH, ali stvari su se promijenile.

Mozzart vam nudi izuzetno dobru kvotu na pobjedu Bosne i Hercegovine u ovom meču, a sada je BiH i blagi favorit za trijumf.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kvote su još zaista odlične u kladionici Mozzart. Itekako možete profirati ako vjerujete u trijumf Zmajeva i uzeti gotovo tri puta više novca od uloga.

Opkladu na meč Finska - BiH ostavite OVDJE.

Top Komentari

Eno30
Tako je Male ako ne mozemo Finsku tuci neamo sta traziti i nadati se drugom mjestu. Njihova najveca zvjezda je Pukki koji igra u Championship a za neke igrace gdje igraju moras Google koristit da znas da ima taj klub,i na to sve to je zemlja koja vise voli zimske sportove
3 2
Mele
Pa dajte ljudi, manite se kvaliteta, ako ove sumare ne mozemo dobiti, sta onda ocekivati protiv svjetskih prvaka. ?? Dzeko, Krunic, Pjanic, Gojak, Demirovic, pa klasa , svaki od njih moze bar 2 gola dati , naravno ne setajuci se po terenu. Zalaganje i trcanje, kolektivna igra i eto pobjede.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.