Finska objavila video s treninga i poručila: Drhti Bosno i Hercegovino!

Vrlo su nabrijani

Finska objavila video s treninga i poručila: Drhti Bosno i Hercegovino!

Reprezentacija Finske uveliko se sprema za nastavak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. 

Finci djeluju kao vrlo opasna ekipa, barem su se tako predstavili u prva dva kola, u kojima je osvojila tri boda. Pobijedili su Armeniju i izgubili od Italije.

Sada se spremaju za utakmicu protiv naše Bosne i Hercegovine i očigledno su vrlo dobro 'nabrijani'.

Na zvaničnom Twitter profilu tamošnjeg Fudbalskog saveza 'osvanuo' je jedan vrlo zanimljiv video s treninga u kojem se 'prijeti' našem državnom timu.

Nakon jedne lijepe akcije mrežu je pogodila prva zvijezda ove reprezentacije Teemu Pukki, a to je bio razlog za Fudbalski savez Finske da pošalje poruku Zmajevima.

"Drhti Bosno i Hercegovino, napadač Pukki je u formi", između ostalog su napisali Finci na Twitteru.

Inače, kada je u pitanju Pukki, treba reći da ovaj fudbaler iza sebe ima sezonu iz snova. Kao član Norwicha bio je prvi strijelac Championshipa sa čak 29 golova uz deset asistencija iz 43 meča.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

On će sigurno biti prva prijetnja po gol Ibrahima Šehića, a da li će naš golman drhtati pred njim ostaje nam da vidimo...

Top Komentari

MirzaBarucic
Dobijamo Fince, borbenoscu i slogom. ZMAJEVI
0 5
SirAlex
Pukki nabijem te na tuki
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti