Džeko kasni na pripreme reprezentacije, nalazi se u Milanu i završava transfer

Prenose italijanski mediji

Džeko kasni na pripreme reprezentacije, nalazi se u Milanu i završava transfer

Prva zvijezda reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko kasnit će na današnje okupljanje našeg državnog tima. 

Podsjetimo, selektor Robert Prosinečki će okupiti Zmajeve danas u 12.00 sati na Ilidži, a jedan od onih koji sigurno neće doći u tom terminu je Edin Džeko.

Jedan od najboljih napadača Serije A bi, prema navodima italijanskih medija, mogao stići tek sutra u Sarajevo, a razlog je svima već dobro poznat.

Kako prenose mediji sa Čizme, Dijamant se danas nalazi u Milanu gdje je na završnim pregovorima sa čelnicima Intera. Nerazzurri su jutros ozvaničili saradnju sa novim trenerom Antoniom Conteom, a mediji prenose kako će vrlo brzo isto učiniti i sa Džekom.

Dijamant danas dogovara posljednje detalje ugovora, a isti bi trebao izgledati ovako: Potpis na tri sezone, četiri i pol miliona godišnje plus bonusi.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Kako prenose pomenuti izvori, Roma bi na ime obeštećenja mogla dobiti između 15 i 20 miliona eura. Također, prenosi se i to da su Nerazzurri zainteresovani da počnu pregovore sa mladom zvijezdom Rome Nicolom Zaniolom.

Inače, Džeko iza sebe ima golgeterski jednu od lošijih sezona u karijeri. U Seriji A je postigao samo devet golova, dok je u Ligi prvaka dodao još pet.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mica
jeotti transfer mater trebati rekka na prvom mjestu biti kloc.
0 8
Noone
Ako dodje Lukaku, klupa mu je
2 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti