Koreografijom su danas zadivili cijeli svijet: "S ljiljanom prišivenim na srce..."

Prije utakmice

Koreografijom su danas zadivili cijeli svijet: "S ljiljanom prišivenim na srce..."

Edmir Škorić

Navijači širom svijeta prave spektakularne koreografije, iskazuju kreativnost i na taj način privlače pozornost, a danas smo vidjeli jednu koja je zaista posebna.

U Firenci je Fiorentina pobijedila Bolognu, a navijači domaćeg tima ovaj su meč iskoristili za koreografiju s natpisom 50 i licima nekih historijskih navijača Fiorentine.

Ispod koreografije je okačen natpis: "S ljiljanom prišivenim na srce 50 godina uz našu veliku ljubav".

Na ovaj je način poznata navijačka grupa Curva Fiesole proslavial 50. rođendan.

Fudbaleri Fiorentine su ih počastili pobjedom pošto su slavili sa 2:1 golovima Bonaventure i Gonzaleza iz penaal, dok je Zirkzee, takođe s penala, bio jedini strijelac za goste.

Oglasi

Fiorentina je trenutno šesta sa 20 bodova, a današnjom pobjedom uspjela je da prekine negativnu seriju od tri uzastopna poraza, dok je Bologna jednu poziciju ispod sa dva boda manje.

Nakon reprezentativne pauze Fiorentini slijedi teško gostovanje kod Milana, a Bologna će ugostiti Torino. Do tada će neki igrači na reprezentativna okupljana, no većina ih ova dva tima imat će priliku za dodatni odmor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Top Komentari

user1676717906
Volm ljiljane
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi