Fiorentina želi Paquetu, spremna ponuditi i jednog igrača Milanu

Hoće li pronaći zajednički jezik?

Fiorentina želi Paquetu, spremna ponuditi i jednog igrača Milanu

E. Škorić

Fiorentina je navodno spremna ponuditi Pol Lirola kako bi dovela Lucasa Paquetu iz Milana.

La Gazzetta dello Sport tvrdi kako je predsjednik Viola Rocco Commisso oduševljen brazilskim reprezentativcem i spreman je da pregovara s Milanom, kojem bi uz novac poslao desnog beka Lirolu.

Paqueta je u počteku impresionirao navijače Milana, no kasnije je jednostavno igrao loše i ove sezone je u 17 utakmica Serije A upisao samo jednu asistenciju, a ni Marco Giampaolo, a ni Stefano Pioli nisu mu puno vjerovali.

On je za 34,8 miliona eura 3. januara 2019. godine došao iz Flamenga, no godinu i po dana kasnije mogao bi napustiti San Siro i Fiorentina je trenutno najzainteresovanija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rososneri iz Firence žele Federica Chiesu ili Nikolu Milenkovića, pa se ne isključuje mogućnost određenog dogovora s Fiorentinom, koja je ipak najspremnija da pusti Lirolu uz određenu novčanu naknadu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi