Fiorentinin uslov Juventusu

Žele samo keš

Fiorentinin uslov Juventusu

A. Čaušević

Juventus će i ovog ljeta napraviti minimalno jedan veliki transfer. Stara dama je bacilo oko na dva najveća talenta italijanskog fudbala, Nicolu Zanila i Federica Chiesu. 

Bianconeri će pokušati iskoristiti potencijal ofanzivca Riccarda Orsolinija i uključiti njegov igrački karton za moguće dovođenje Zaniola i Chiese.

Međutim, iz Fiorentine je već stigao jasan odgovor. Ukoliko Juventus želi Chiesu za pregovarački stol će moći sjesti samo s ponudom u kešu.

Orsolini je dolaskom Siniše Mihajlovića na klupu Bologne proigrao te bi mladog ofanzivca Viole rado vidjele u svojim redovima, ali ne na način da bude uključen u Chiesin transfer. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Juventusovom kadru se veće nalazi Moise Kean te bi prvak Italije eventualnim dovođenjem Chiese osigurao sjajan napadački tandem za narednih 10-ak godina.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi