Lalatović o pobjedničkom golu Tatara: "Bog nas je pogledao"

Borac se 'provukao' protiv neugodnog Igmana

Lalatović o pobjedničkom golu Tatara: "Bog nas je pogledao"

S. Mlaćo
U drugom meču 4. kola Premijer lige  naše zemlje snage su odmjerili Borac i Igman.

Susret je odigran po visokim temperaturama u Novom Gradu, a završilo je 1:0 za domaće pogotkom Benjamina Tatara u sudijskoj nadoknadi.

Treneri Nenad Lalatović i Adnan Elezović dali su svoje viđenje nakon meča.

Lalatoviću je definitivno poslije jedinog pogotka pao 'kamen sa srca'.

Elezović je prvi dobio riječ.

“To je fudbal. Držali smo se našeg plana, imali dobar defanzivni blok, a bili smo brzopleti pred golom Borca i nismo mogli da zabijemo gol. U zadnjim minutama primamo gol, 'pukli' smo i čestitam Borcu na pobjedu. Okrećemo se dalje prvenstvu“, kazao je mladi Elezović.

“Čestitke za obje ekipe na prikazanoj igri. U goloj sam vodi, zaista je bilo teško igrati. Bili smo bolji svih 90 minuta, imali smo veliki broj šansi, ali Bog nas je pogledao. Mislim da smo zasluženo slavili“, rekao je trener Banjalučana koji je bio veoma miran, za razliku od ranijih utakmica.

Borac sada na svom kontu ima sedam bodova u četiri odigrane utakmice.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nalazi se na drugom mjestu.

Igman je odigrao dva meča i u oba je poražen sa minimalnih 1:0.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DadiG
Bog ti pomog’o Tatap. Jesi li proslavio gol sa navijačima čiji idol je pokušavao da te ubije a i tvoju familiju i tvoj narod?
12 2
King_Kenny
...pogledao vas je sudija sa crvenim kartonom za Igman.
7 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije