10

Komentari (10)

krems_krems12
Ljude stid da ga bilo sta pitaju kada je vec svima jasno kako Borac dolazi do bodova. Neka neko ima obraza pa makar i novinari.
2323
Igra=0.igraci =0..atmosfera u klubu i oko kluba =0..sve u svemu >Gigovic .....Boze koja sreca da ovo ne gledamo na Gradskom.ovaj cirkus od trenera.i ekipe
Santi
Upropastise takav klub kroz 3/4 godine politickog rezima. Uzas, nadam se da ce brzo proci ovaj cirkus
SamoSiroki
Trebamo bit ponosni na Lalatović da imamo ovakvog trenera u lizi a mi ga pljujemo. Čudan smo mi narod
King_Kenny
@SamoSiroki ...u "lizi"???...hahahaha...
King_Kenny
...ovaj je bas iskompleksirana budaletina.
user1655831611
Ostali treneri trebaju biti ko on (mislim na izjavu ovo da se zali novinarima tako je trebao i trener Igmana a ne kao borac je bio bolji zasluženo pobijedio ovo ono
starmac
Znaš ti dobro što nema novinara.Pa šta će pitat za bruku i sramotu ili četničke pjesme.Jeli i tebi MLADIĆ heroj j....e to on!
Gr0hot
Kada ces opet na more malo
user1605368976
Kome smeta jak Borac Bez sudija ste čista nula.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.