Poznati sastavi za mečeve Kupa BiH, stanje terena u Hadžićima nikoga ne raduje

Teški uslovi za igru na oba stadiona

Poznati sastavi za mečeve Kupa BiH, stanje terena u Hadžićima nikoga ne raduje

E. Čaušević, foto: H. Zilić

Odmora za pojedine bh. klubove nema u finišu prvog dijela sezone jer se između dva kola Premijer lige danas igraju i dvije utakmice šesnaestine finala Kuba Bosne i Hercegovine.

Većina utakmica u ovoj fazi takmičenja već je odigrana, te je ostalo još danas da snage odmjere Radnik iz Hadžića i Borac, te Sutjeska i Široki Brijeg kako bismo saznali sve putnike u osminu finala.

Obje utakmice današnjeg programa igraju se od 13 sati, a već je jasno da uslovi neće biti nimalo lagani zbog vremenskih neprilika koje vladaju u našoj zemlji već nekoliko dana, te stanje terena u Hadžićima to najbolje pokazuje.

   Snijeg napravio problem pred današnji meč u Hadžićima

U Hadžićima će Radnik ugostiti Borac i jasno je da je banjalučki klub apsolutni favorit. Već su poznati i sastavi, te je Vinko Marinović odlučio malo da promiješa karte i odmori nekoliko prvotimaca za meč protiv Sloge u prvenstvu koji se igra već u subotu.

   Organizatori su učinili sve napore da što bolje očiste teren od snijega

Radnik Hadžići: Mudželet, Oputa, Bešić, Sabljica, Kobašević, Kovačević, Nargalić, Kazić, Jašarević, Ramić i Rizvo.

Borac: Pavlović, Đekić, Pejović, Ćelić, Fićović, Makarić, Pišek, Subić, Vranješ, Kulašin i Mihajlović.

U istom terminu igra se i utakmica u Foči gdje će Sutjeska dočekati još jednog premijerligaša, a to je Široki Brijeg.

Jasno je da su gosti s Pecare favoriti i da se očekuje da Široki prođe dalje, no sigurno je da se ni Sutjeska neće tako lako predati.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sutjeska: Dabić, Mojović, Radović, Nikola Mojović, Milutinović, Mihajlović, Mitrašinović, Đorđević, Radović, Blagojević i Samardžić.

Široki Brijeg: Puljić, Pranjić, Barišić, Mikolćčić, Matić, Lukić, Mamić, Musa, Ćavar, Kuprešak i Tomić.

Zaprati NK Široki Brijeg, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Široki Brijeg Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi