10

Komentari (10)

enko
Pita Sabrija imali konprodsti polovno biciklo
Kladionicar_iz_mira
Ulijetalo se u Banjaluci vise puta, sta vi niste dozivjeli?!? Ulijetali u teren, tukli igrace Sarajeva, ganjali igrace i navijace Zeljeznicara, ganjali sudije, cettnicko orgijanje organizovali... Vi u Banjaluci ste zadnji koji trebate pricatio incidentima. Stoko primitivna.
block123
Ima li ijedan tim da se nije zalio nakon utakmice sa Borcem , kreneš od Posusja , Širokog , Slobode ...
Alkkk
Borac izbacit i ne dat im vise da prismrde nasoj prvoj ligi
King_Kenny
...u Listici je ubijen naijac iz vatrenog oruzja pa klub nije kaznjen,zbog cega je onda Velez kaznjen jer je 5 nepoznatih likova napalo sudije???...a utrcavanja navijaca na teren je bilo sirom Europe,sad ispade nikad se to nigdje nije desilo...pa neki dan u "civilizovanoj" Francuskoj navijaci na sred terena isprebijase igrace Marseillea.
pjanke.sa
Neka su kaznili nas zato sto smo upali u teren. Ali Hasica da kazne i 6 utakmica i 50km udaljenost?!?! Pa to veze nema sa fudbalom uopste. Ako predsjednik Saveza ima nesto protiv jednog direktora kluba, to se rjesava na drugi nacin a ne ovakav. Ali s****li smo Muniba „naseg“, s****cemo i VickoDicka „njihovog“! Svi da se dignemo protiv mafije!!!
Ajax11
Neka ste nas podsjetili evo vec jedno 125 puta šta se na toj utakmici desilo
SeoRusilac
Jašta **** ih Vico
block123
Ponovit će se opet i to vrlo brzo , vise mirno ne možete spavat .
StarmoBregza
To je zasad jedini benefit od cijele situacije. Svako korumpirano smeće od sudaca će se sad dva puta zapitati isplati li mu se nosat glavu u torbi zbog siće i tapšanja od strane krimosa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.