Budućnost iz Podgorice se bruka u Ligi prvaka, a tek je prvo poluvrijeme

Islanđani ih razbijaju

Budućnost iz Podgorice se bruka u Ligi prvaka, a tek je prvo poluvrijeme

Midhat Šljivak

Budućnost iz Podgorice ispast će iz pretkvalifikacija Lige prvaka. Crnogorski šampion u finalu protiv islandskog šampiona Breidablika nakon prvih 45 minuta gubi s 4:0 i ovdje se definitvno završava priča o prolasku u kvalifikacije.

Budućnost iz Podgorice igra katastrofalan meč na Islandu protiv šampiona ove zemlje Breidbalika. U finalnom duelu pretkvalifikacija za plasman u 1. kolo kvalifikacija nakon prvog poluvremena crnogorski šampion gubi s ogromnih 4:0.

Katastrofa prvaka Crne Gore počela je u petoj minuti. Viktor Einarsson koristi dodavanje Eylofssona i preciznim udarcem pogaža za 1:0.

Breidablik prednost povećava u 22. minuti Opet je asistent Gisli Eyjolfsson, a pogodak za 2:0 postiže Stefan Ingi Sigurdson, a na tome se treba zahvaliti i lošoj reakciji odbrane Podgoričana.

U 28. minuti već je 3:0. Nakon dvije asistencije Gisli Eyjolfsson ovog puta pogađa mrežu prvaka Crne Gore i to na zaista fenomenalan način.

Oglasi

Poluvrijeme za zaborav kod Budućnosti završeno je u 33. minuti. Hoskuldur Gunnlaugsson preciznim udarcem s ivice kaznenog prostora pogađa za uvjerljivih 4:0.

Islandski prvak je tako za 45 minuta već gotovo sigurno osigurao plasma u 1. kolo kvalifikacija jer su šanse Budućnosti zaista minimalne i potrebno je pravo čudo da bi uspjeli okrenuti četiri gola zaostatka.

Imat će ovaj tim odličnu šansu za prolaz i u drugo pretkolo. Njihov naredni rival je irski prvak Shamrock Rovers i definitivno nisu mogli bolje proći u žrijebu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Budućnost se definitivno obrukala i pobjeda protiv Atletic Escaladesa iz Andore od 3:0 u polufinalu definitivno je najviše što su mogli ove sezone.

Zaista je ovaj meč finala pretkvalifikacija nešto što će što prije u Podgorici pokušati da zaborave. Pitanje je samo kakav će rezultat biti na kraju.

Top Komentari

MSOZ101
Kako volim što ova Budućnost puca samo zbog onog seljaka Petra Grbića i njegovog pljuvanja Rahmanovića kad smo igrali u Zenici. Naložili se šejtani pravo, al smo ih fino ohladili.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi