Aleksandar Dragović nije mogao da vjeruje šta Delije skandiraju, šok na njegovom licu sve je rekao

Zastao i okrenuo se ka navijačima Zvezde

Aleksandar Dragović nije mogao da vjeruje šta Delije skandiraju, šok na njegovom licu sve je rekao

Endin Čaušević

Fudbaleri Crvene zvezde sinoć su još jednom razočarali svoje navijače jer su poraženi u gradskom derbiju od Partizana sa 2:1, a kada su došli pred sjevernu tribinu Delije nisu imale milosti prema svojim igračima. U centru pažnje našao se Aleksandar Dragović kojeg je skandiranje navijača Zvezde čini se posebno iznenadilo.

Zvezda je s ogromnim ambicijama ušla u novu sezonu i dosta se očekivalo od nastupa u Evropi, ali na kraju je prvak Srbije doživio u Ligi prvaka totalnu katastrofu.

Od proljeća u Evropi za Zvezdu neće biti ništa, no dodatni udarac igrači ovog tima navijačima su zadali sinoć porazom od ljutog rivala Partizana nakon čega je i trener Barak Bakhar dobio otkaz.

Zvezda je na stadionu u Humskoj imala veliku podršku svojih navijača koji su pravili sjajnu atmosferu tokom cijele utakmice, ali igrači im se nisu na kraju odužili igrom i rezultatom na terenu.

Nakon što je utakmica završena igrači Crvene zvezde otišli su pred sjevernu tribinu gdje su oni najvatreniji navijači tog kluba koji su im očitali bukvicu zbog još jednog lošeg rezultata.

Oglasi

Popularne Delije bile su izuzetno ljute zbog poraza Zvezde, te su igrače brže bolje otjerali u svlačionicu. Međutim, imali su i posebno skandiranje za njih koje je igrače baš pogodilo, a to se odnosi najviše na Aleksandra Dragovića.

"Skinite dresove", skandirali su Zvezdini navijači dok su igrači išli ka svlačionici, a razočarani Dragović je time bio baš iznenađen.

Iskusni defanzivac je zastao kako bi se uvjerio da dobro čuje šta navijači skandiraju, te izraz lica kojeg je zabilježila kamera najbolje pokazuje koliko je reprezentativac Austrije iznenađen takvim skandiranjem navijača Zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

@draganivanjica

Delije opet oterale igrače u tunel i tražile da skinu dresove 👀#fkcz #zvezda #czv #crvenazvezda

♬ original sound - Dragan🔴⚪

Kao što je već poznato klub je reagovao odmah nakon meča i uručio je otkaz Bakhtaru, a njegov nasljednik će gotovo sigurno biti Vladan Milojević.

Top Komentari

AlphaStrong
Sve divljaci do divljaka
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi