Navijači Zvezde slavili vodstvo protiv Partizana, a onda je na scenu stupio Saldanha!

Dva gola u samom finišu prvog poluvremena

Navijači Zvezde slavili vodstvo protiv Partizana, a onda je na scenu stupio Saldanha!

Endin Čaušević

Crvena zvezda i Partizan igraju trenutno veliki gradski derbi na Marakani u okviru 24. kola srbijanske Superlige.

Marakana je večeras ispunjena skoro do posljednjeg mjesta u još jednom okršaju Zvezde i Partizana, a prvo poluvrijeme je bilo izuzetno zanimljivo.

Domaći tim se ispromašivao u prvom poluvremenu, no u finišu istog smo ipak vidjeli dva gola.

Zvezda je uspjela u 44. minuti da povede sa 1:0 kada se u gužvi u kaznenom prostoru gostiju najbolje snašao Spajić koji je pogodio mrežu Partizana za totalnu ludnicu na tribinama Marakane.

Gol Spajića za 1:0 možete POGLEDATI OVDJE.

Oglasi

Činilo se da će Zvezda sa prednošću otići na poluvrijeme, ali se to nije desilo jer je Partizan u sudijskoj nadoknadi šokirao domaće.

Igrala se prva minuta nadoknade kada je Partizan uspio da poravna na 1:1. Golman Zvezde loše je reagovao u jednoj situaciji i loptu dao u noge Saldanhi koji pogađa za 1:1 i veliko slavlje na južnoj tribini.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Pogodak Saldanhe za poravnanja rezultata možete pogledati na OVOM LINKU.

Sigurno je da nas i u drugom poluvremenu očekuje nastavak spektakla u Beogradu jer odavno nismo gledali zanimljiviji okršaj Zvezde i Partizana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi