Na štakama došao na derbi Zvezde i Partizana, uslijedila je očekivana reakcija iznenađenih Delija

Došao je unatoč svemu

Na štakama došao na derbi Zvezde i Partizana, uslijedila je očekivana reakcija iznenađenih Delija

Edmir Škorić

U toku je veliki beogradski i srbijanski derbi između Crvene zvezde i Partizana i naravno to je trenutno tema dana u Srbiji.

Meč je poče ou 17 sati, a tribine očekivano dobro ispunjene. Radi se o prvenstvenom duelu koji se igra u sklopu 24. kola i u koje lider Partizan gostuje drugoplasiranoj Zvezdi- Crno-bijeli imaju 59 bodova, a njhov gradski rival samo bod manje.

Za očekivati je još jednu neizvjesnu utakmicu sa puno borbe, startova, visokih tenzija, a za sada, srećom, nema negativnih vijesti koje se odnose na navijače koji obično tučnjavom u gradu ili u blizini stadiona naprave uvertiru za derbi.

Navijači domaćeg tima posebno su bili oduševljeni kada su ugledali Miloša Degeneka. Fudbaler crveno-bijelih stigao je na štakama na 172. vječiti derbi.

Degenek iznenadio navijače Zvezde (Foto: Nemanja Nikolić/Kurir)

Očigledno Degenek nije htio da propusti "najveću utakmicu" i došao je da bodri svoje saigrače koje očekuje jako teških 90 minuta. A na tribinama paklena atmosfera kao i uvijek...

Degenek se tokom zimskih priprema na Kipru povrijedio i za njega je sezona gotova te se neće vraćati do ljeta na terene.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

"Oporavak ide super! Izvadio sam konce. Operacija je bila 13. februara. Posle povratka u Beograd radim sa specijalistom za fizičku pripremu i oporavak igrača Andrijom Milutinovićem. Već 15 dana kako sam na štakama. Preporuka je da ležim sa nogom podignutom u visokom položaju, kako ne bi otekla", rekao je Degenek nedavno za "Sportski Žurnal".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi