Dinamo "caruje" Balkanom zbog transfera, ali ni u Zagrebu ne vjeruju šta je uspjela Crvena zvezda

U kasne sate potvrđen sjajan transfer

Dinamo "caruje" Balkanom zbog transfera, ali ni u Zagrebu ne vjeruju šta je uspjela Crvena zvezda · Zvanično

Endin Čaušević

Dinamo iz Zgreba na Balkanu važi za klub koji pravi nevjerovatne transfere i daleko je ispred svih, no rukavicu u lice bacila im je Crvena zvezda koja je sinoć ozvaničila sjajan posao.

Aktuelni prvak Srbije poznat je po tome što je sjajna riznica nevjerovatnih fudbalskih talenata, a prethodnih godina klub se bazirao na tome da pruži i maksimalnu podršku mladim igračima što im se sada itekako isplaćuje.

I pored toga što je Zvezda prepuna zvijezda i fudbalera iz inostranstva tu se nađe prostora i za igrača iz akademije, a najbolji primjer trenutno je Kosta Nedeljković.

Ovaj 18-godišnji desni bek ljetos se priključio prvom timu Zvezde nakon što je igrao za juniorski tim, te je bio kratko na posudbi u Grafičaru. Nedeljković je tu šansu iskoristio i samo šest mjeseci kasnije napravio nevjerovatan transfer.

Naime, sinoć u kasne sate ozvaničen je Nedeljkovićev transfer u Aston Villu koja je za ovog mladog defanzivca izdvojila čak skoro osam miliona eura.

Oglasi

Zvezda je zaradila sjajan iznos prodajom ovog defanzivca, ali su profitirali još više jer će Nedeljković ostati u beogradskom klubu na posudbi do kraja sezone i Aston Villi će se priključiti na ljeto.

Ovaj 18-godišnjak je prije nekoliko dana napustio pripreme Zvezde kako bi otišao u Birmingham gdje je uspješno prošao ljekarske preglede i zatim potpisao ugovor s engleskom klubom.

Nedeljković je u dosadašnjem dijelu sezone za prvi tim Zvezde upisao ukupno 18 nastupa i pravo je otkriće jer je oduševio svojim igrama, a transfer u redove Aston Ville najbolje potvrđuje o kakvom potencijalu se radi.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Također, Nedeljković trenutno nastupa za juniorsku reprezentaciju Srbije, ali neće biti iznenađenje ukoliko mu Dragan Stojković pruži u narednom periodu šansu da debituje za A selekciju Orlova.

Nedeljković je prošao sve omladinske selekcije Crvene zvezde, a drugi dio prošle sezone proveo je na "kaljenju" u Grafičaru gdje je pokazao svoj talent i to je za njega bila prekretnica da dobije šansu u prvom timu beogradskog velikana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi