Srbija i Beograd se tresu, FK Crvena zvezda radi čuda kakva nikad nije
Mladi napadač privukao veliku pažnju na sebe (Foto: AFP)

Nakon Nedeljkovića prodaje se i Mijatović

Srbija i Beograd se tresu, FK Crvena zvezda radi čuda kakva nikad nije

Midhat Šljivak

Talentovani napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović (18) privukao je veliki interes fenomenalnim nastupima u dresu ovog tima i ogroman broj timova rado bi ga vidio u svojim redovima. Među njima je i Bayer Leverkusen.

Jovan Mijatović ima samo 18 godina, a već je zaludio fudbalsku Evropu. U FK Crvena zvezda zadovoljno trljaju ruke zbog toga jer bi talentovani tinejdžer uskoro mogao napraviti milionski transfer.

On bi se mogao desiti već ovog januara. Dosta je klubova koji ga pokušavaju angažovati, a sada se u igru za njegov potpis uključio i Bayer Leverkusen.

Apotekari traže dodatnu napadačku snagu nakon povrede Victora Bonifacea. Xabi Alonso dobio je preporuke o Mijatoviću i neće biti iznenađenje ako ga njemački tim angažuje u narednim danima.

List Kicker navodi da skauti tima iz Leverkusena već određeno vrijeme prate igre 18-godišnjeg napadača i u narednim danima će se znati hoće li do transfera doći.

Oglasi

"Bayer ljevonogog napadača ima na listi. On se uklapa u profil igrača kojeg traže. Xabi Alonso želi raznovrsnog napadača koji je sposoban igrati u svim ofanzivnim ulogama. Mijatović se apsolutno uklapa u to što žele", tvrdi Kicker.

Oni ga opisuju kao tehnički dobrog igrača koji ima jako dobru pas igru i vrhunsku završnicu koju je pokazao sa osam postignutih golova u 14 nastupa za prvi tim u prvenstvu Srbije ove sezone.

Jovan Mijatović je dragulj u izlogu FK Crvena zvezda (Foto: EPA)

Mijatović navodno pored Leverkusena ima ponude i Manchester Cityja, koji bi ga prepustio u New York City FC, Montpelliera, Feyenoorda, Aston Ville i Zenita. Ponude iz Rusije i SAD-a su navodno već odbijene.

Svako ko želi ovog 18-godišnjaka angažovati morat će platiti između osam i 10 miliona eura.

Kosta Nedeljković u Aston Villi

Desni bek Kosta Nedeljković (18) priključit će se Aston Villi za cifru od devet miliona eura.

Oglasi

Tim iz Birminghama dogovorio je transfer 18-godišnjeg defanzivca i uskoro bi trebalo sve zvanično biti potvrđeno.

Nedeljković je pažnju na sebe, kao i Mijatović, privukao odličnim igrama ove sezone. Nastupio je u 16 utakmica za prvi tim i pokazao je vrhunski kvalitet.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

To nije promaklo skautima iz Engleske. Najbrža je bila Aston Villa koja je ekspresno dogovorila transfer ovog mladog momka.

Crvena zvezda zadovoljno trlja ruke. Napravila je jedan sjajan posao, a uskoro će zarada doći i od drugog i na računu će imati gotovo 20 miliona eura više.

Top Komentari

YouTalkinToMe
Sada u svakom naslovu neko se trese, dosad je bilo “šok i nevjerica”. Pišam vam se na ovako slikovite naslove.
4 0
Ham0
Zaboravili ste napisati da su Sarajevo i Zrinjski zainteresovani za njega.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti