U FK Liješevi zadovoljni sezonom, sada spremaju malonogometni spektakl

Sigurno će privući mnogo pažnje

U FK Liješevi zadovoljni sezonom, sada spremaju malonogometni spektakl

Samir Mlaćo

I u Kantonalnoj ligi ZDK velika je bitka za prvaka.

NK Nemila je najbliža prvom mjesto i očekuje se da ovaj tim naredne sezone igra Drugu ligu Centar.

NK Steel Cit ima tri boda manje od lidera, a FK Liješeva šest boda zaostatka.

U FK Liješeva žale za liderskom pozicijom, ali su ipak zadovoljni. Napravili smo mnogo lijepih stvari u proteklom periodu, stvorili respektabilan kolektiv i nadaju se još boljim rezultatima u budućnosti, a prije svega zasluge za to idu prvom čovjeku kluba Izudinu Ohranu, velikom zaljubljeniku u nogomet i čovjeku koji ima jasnu viziju.

Klub je Ohran i društvo posložili prije svega organizociono, postali su 'mamac' za igrače iz Visokog, Zenice, Sarajeva, Travnika, Viteza, te već 'kuju' planove za novu sezonu. Kako kažu, mnogo su ozbiljniji, pametniji i iskusniji, te vjeruju da će to iskoristiti. Raduje ih što sadašnji, ali i bivši članova kluba za sam klub imaju samo riječi hvale.

Nakon kraja sezone neće odmah na pauzu. Spremaju kvalitetnu sportsku manifestaciju koja će sigurno privuću mnogo pažnje.

Oglasi

Radi se o malonogometnom noćnom turniru koji uvijek privuče dosta pažnje, a nema sumnje da će tako biti i sada.

Ukupan nagradni fond je čak 13.000 KM, a kotizacija 250 KM.

Turnir se igra na novoizgrađenom Sportskom centru "Liješeva"(umjetna trava) u MZ Liješeva (Visoko)

Početak turnira zakazan je za 03.06., a trajat će 14 dana. Prijave su otvorene od 18.05. do 02.06., a kotizacija po ekipi iznosi 250 KM.

⚽️ I ove godine noćni malonogometni turnir u Liješevi ⚽️ ✔️ prijave od 18.5 do 2.6. 2023. ✔️ Početak turnira zakazan ...

Posted by FK Liješeva Visoko on Tuesday, May 16, 2023

Pravo učešća, u jednoj ekipi od max. deset igrača, imaju najviše dva igrača iz klubova koji nastupaju u Premijer ligi BiH ili Prvim futsalim  ligama FBiH.

Početak turnira je 03.06.2022.god., a nagradni fond turnira iznosi nevjerovatnih 13.000 KM.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga ZDK:

1.mjesto 7.000 KM, 2.mjesto 4.000 KM, 3.mjesto 2.000 KM i specijalne nagrade.

“Prijave i ostale informacije na broj telefona 061/862-193  ili na mail [email protected]“, istakli su organizatori.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi