U Novom Pazaru je trebalo biti svečano, ali onda šok: Ljajić napušta klub, napadnut golman Kljajić
FOTO: FK Novi Pazar

Da li će propasti i dogovor sa bh. trenerima?

U Novom Pazaru je trebalo biti svečano, ali onda šok: Ljajić napušta klub, napadnut golman Kljajić

S. Mlaćo
Pravi haos danas u Novom Pazaru, a sve je bilo spremno za svečanost. Danas je trebao biti predstavljen novi šef struke, bh trener Feđa Dudić, no javnost u tom kraju te cijeloj Srbiji ostala je šokirana informacijom da je prvi čovjek kluba Rasim Ljajić podnio ostavku.

Naime,  u jednom ugostiteljskom objektu navijači ovog kluba napali su golmana Filipa Kljajića, te je brzo reagovao Ljajić.

Podnio je ostavku, te naveo za mozzartsport da poslije ovakvog poteza ne želi imati više nikakve veze sa FK Novi Pazar.

Uputio je izvinjenje Kljajiću i njegovoj porodici, te kazao da je upozoravao na navijače - pojedince koji koji izazivaju incidente i prave štetu.

Kazao je da se sve desilo poslije meča sa Kolubarom, kada je Novi Pazar kod kuće poražen 1:0.

Treba dodati da je Kljajić zbog napada već napustio Novi Pazar i prema svemu sudeći ovaj događaj će dobiti sudski epilog.

Oglasi

Veliki je ovo udarac za klub koji želi plasman na evropsku scenu ove sezone, a treba istaći da je danas zvanično trebao biti predstavljen novi trener Feđa Dudić, bivši trener GOŠK-a, Veleža i Sarajeva.

Sa Dudićem u stručnom štabu trebali su biti Jasmin Trnovac i Aldin Kametović, no sve je sada pod velikim upitnikom.

Novi Pazar naredni meč nakon reprezentativne pauze igra kod Mladosti iz Lučana, ekipe koja vodi bitku za opstanak.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Novopazarci su trenutno na šestom mjestu i u igri su za plasman u Evropu.

Šta će se desiti poslije navedenih dešavanja, veliko je pitanje.

Top Komentari

Antikomunjara
kako to oni samo napusu kad je srbin u pitanju. Bio jednom jedan kosarkas.Zvao se Haris.Iz komunisticke Tuzle.I mada je rat pocinjao,on -kao i pola Tuzlaka komunista- zanemari tu cinjenicu.Mislio je da je za sve kriv"Alija koji je poceo rat"-kako se u Tuzli tada pricalo.I ode u Beograd,igrao za krnjavu reprezentaciju Srboslavije.I nakon jednog treninga ga UBIJU na ulici.I nikad se niko nije izvinuo i nikad niko ne podnese ostavku.Ovdje mangup,jos kapiten ekipe,izazove belaj i dobije samar ili dva-i odmah se sve diglo,odmah pljuste ostavke..Nidje veze(ne cudi me od Ljajica,on je Vuckov DRUG..Nece on da se zamjeri...a imamo mi i previse DRUGOVA i u BiH.Ne smijem nista reci...)
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi