Iz Srbije stigla vijest koja je iznenadila sve fudbalske zaljubljenike u regiji
FOTO: FK Novi Pazar/dacebook

Neočekivan razvoj situacije

Iz Srbije stigla vijest koja je iznenadila sve fudbalske zaljubljenike u regiji

H. Zilić

Neočekivana vijest stigla nam je iz susjedne Srbije.

FK Novi Pazar je u sjajnoj seriji rezultata, ekipa je u vrhu tabele tašnjeg šampionata i od borbe za opstanak koju su im većima predviđala prije početka sezone stigli su u poziciju da lagano mogu razmišljati i o plasmanu u Evropu.

Najzaslužniji za odlična izdanja Pazaraca je iskusni trener Vladimir Gaćinović, a klub je danas saopštio vijest koju nije nije očekivao i mnoge je iznenadila.

Naime, Gaćinović neće više voditi FK Novi Pazar, a iz kluba su naveli da je raskid saradnje privatne prirode.

"Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović, iz razloga privatne prirode i potrebe da bude u Novom Sadu, zamolio je klub da se u ovom trenutku raskine ugovor, koji je bio zaključen na godinu dana.

S obzirom na veliki doprinos i odlične rezultate koje je Novi Pazar ostvario pod vodjstvom Gaćinovića, klub je odlučio da izađe u susret treneru. Iako je ovo neuobičajena, a istovremeno nezazhvalna situacija za klub, trener Gaćinović je ostavio toliko dubok trag u našem gradu, da bi svaka druga odluka bila neljudska.

Pred nastavak proljetnog dijela prvenstva postoji realna mogućnost da se saradnja Novog Pazara i trenera Gaćinovića nastavi. Maeastro uz tebe smo, čekamo te nazad u tvoj Pazar", naveli su iz FK Novi Pazar.

FK NOVI PAZAR i VLADIMIR GAĆINOVIĆ sporazumno raskinuli saradnju Trener Novog Pazara Vladimir Gaćinović, iz razloga...

Posted by Fk Novi Pazar - Zvanična stranica on Saturday, October 15, 2022
Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

FK Novi Pazar je nakon 15 odigranih kola na petoj poziciji u Super ligi Srbije sa 26 bodova, a u narednom kolu na svom terenu dočekuju Voždovac.

Pazarci su jučer u 15. kolu na svom terenu remizirali sa Vojvodinom rezultatom 1:1.

Top Komentari

SarajFK
Evo vam duduk i ono njesto sto je doveo sa sobom iz vrapcica. Uz njih cete dobiti i harisa poznatijeg kao @pjanke.sa jer on je dudukova ljubavnica
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi