FK Olimpik "razbio" NK Kiseljak u prijateljskom meču

Osam golova u Kiseljaku

FK Olimpik "razbio" NK Kiseljak u prijateljskom meču

Fudbaleri Olimpika nastavljaju s pripremama za novu sezonu Prve lige FBiH i novi pokušaj da se vrate u bh. fudbalsku elitu.

Danas je Olimpik odigrao novi prijateljski susret i upisao ubjedljivu pobjedu.

Ekipa sa Otoke je kao gost odmjerila snage sa ekipom Kiseljaka i slavila rezultatom 7:1.

Na poluvremenu je Olimpik imao prednost od 2:0, a onda je u nastavku viđena prava golijada, postignuto je šest golova, Kiseljak je uspio stići do počasnog pogotka u samom finišu i na kraju su Sarajajlije slavile ubjedljivu pobjedu.

Strijelci za Olimpik u ovom susretu su bili Džafić (x2), Stjepanović, Stojanović, Alešević, Ćeman i Kotarević.

Pandža i dalje među Vukovima!

Iako je postojala mogućnost za promjenom sredinom, Pandža je ostao vjeran Vukovima te je sa federalnim prvoligašem potpisao novi jednogodišnji ugovor.

Ovaj 28-godišnjak je prošao cijele pripreme s Olimpikom, a za njegovo angažovanje je bio zainteresovan njemački niželigaš Leinfelden Echterdingen.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pandža se u Olimpik vratio protekle polusezone i upisao je 14 nastupa uz sedam postignutih golova te će i u predstojećoj sezoni biti jedna od udarnih igli ove ekipe.

Iza sebe ima veliko iskustvo, a nosio je i dres Mladosti, Santarcangela, Ironi Neshera, MAS Fesa, Zvijezde, Lokomotive, Sesveta, Dinama, Sarajeva...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi