Igoru Duljaju pao mrak na oči zbog sudije, tražio spas nakon amaterizma igrača Partizana

Mislili su da će reagovati VAR, ali se to nije desilo

Igoru Duljaju pao mrak na oči zbog sudije, tražio spas nakon amaterizma igrača Partizana

Endin Čaušević

Partizan i Napredak igraju trenutno utakmicu 25. kola srbijanske Superlige, a nakon prvog poluvremena gosti vode sa 1:0.

Partizan ima ulogu favorita u današnjem meču u Humskoj, no Napredak je pokazao da u Beograd nije stigao da se brani.

Gosti su uspjeli da šokiraju domaći tim u 33. minuti kada su poveli sa 1:0 nakon očajne reakcije odbrane Partizana.

U kaznenom prostoru sam je bio Majdevac okružen petoricom igrača Partizana, ali na šok i nevjericu navijača domaćeg tima uspio je igrač gostiju da loptu pošalje u mrežu domaćih.

No, potom je trener Partizana, Igor Duljaj, u potpunosti izgubio živce i krenuo da negoduje što glavni sudija nije svirao prekršaj na sredini terena prije gola gostiju.

Oglasi

Jedan od igrača Partizana ostao je da leži na sredini terena i Napredak je krenuo u napad, te na kraju istog zabio gol, a domaći su žestoko negodovali što sudija nije svirao faul.

Duljaj je bijesno govorio četvrtom sudiji da je to faul, a od glavnog arbitra tražio je da kontaktira VAR sobu kako bi se taj detalj provjerio.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

No, sudija Radaković na kraju je šokirao domaće odlukom da se gol priznaje, te da nema potrebe da VAR gleda situaciju za koju su u Partizanu vjerovali da je sporna.

Šta se dešavalo u 33. minuti i ljutitu reakciju trenera Partizana možete POGLEDATI OVDJE.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti