Igrači Partizana krenuli ka tunelu, ali ni slutili kakvu sramotu će im prirediti njihovi navijači

Nezadovoljstvo u Humskoj sve veće

Igrači Partizana krenuli ka tunelu, ali ni slutili kakvu sramotu će im prirediti njihovi navijači

E. Čaušević

Partizan je večeras još jednom razočarao svoje navijače jer je na domaćem terenu odigrao samo 1:1 protiv Kolubare u okviru 25. kola srbijanske Superlige. I na tribinama je bilo večeras zanimljivo, a posebno na kraju kada su igrači Partizana krenuli ka tunelu i dobili su žestoke uvrede od svojih navijača.

Partizan je dobro otvorio večerašnju utakmicu i već u devetoj minuti uspio je da povede sa 1:0 kada je Natcho pogodio s bijele tačke i činilo se da će beogradski klub bez problema doći do pobjede.

Međutim, Kolubara je šokirala crno-bele u 71. minuti nakon što je Mrkić pogodio za 1:1, te je to bio i konačan rezultat meča.

Agonija Partizana se tako nastavila nakon ispadanja iz nokaut faze Konferencijske lige i poraza u vječitom derbiju od Crvene zvezde.

Najvatreniji navijači ovog tima popularni Grobari su pokazali koliko su bijesni zbog očajnih rezultata, ali i svih dešavanja u Partizanu i već su nakon samo 20 minuta utakmice iz protesta napustili južnu tribinu.

To je najbolje pokazalo u kakvom stanju se trenutno nalazi Partizan koji prolazi kroz veoma turbulentan period, a navijači već sada traže promjene u klubu.

Oglasi

Oni što su ostali na tribinama do kraja utakmice nisu imali vidjeti ništa posebno i gledali su još jednu očajnu utakmicu svog kluba i na kraju još jedan kiks iako je Partizan večeras bio veliki favorit.

Navijači Partizana koji su ostali na tribinama su bili bijesni zbog remija, te su salvom uvreda "počastili" igrače ovog kluba dok su išli prema tunelu.

"Sram vas bilo bre. Sram vas bilo protiv Kolubare bruke igrate", "Da znate za koji klub igrate, sram vas bilo", bile su samo neke od uvreda koje su igrači Partizana dobili od svojih navijača dok su izlazili s terena.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Partizan se nakon 25 odigranih kola nalazi na drugom mjestu sa 51 bodom, ali ima čak 18 bodova u odnosu na prvoplasiranu Zvezdu.

Treba istaći da bh. reprezentativac Siniša Saničanin nije igrao ni večeras, te je cijelu utakmicu odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi