Nezapamćen potez Grobara: Tužnije scene na stadionu Partizana nikada prije nismo vidjeli

Iskazali svoje nezadovoljstvo

Nezapamćen potez Grobara: Tužnije scene na stadionu Partizana nikada prije nismo vidjeli

E. Čaušević

Fudbaleri Partizana igraju trenutno na svom terenu protiv Kolubare utakmicu 25. kola srbijanske Superlige, a prvo poluvrijeme obilježila je tužna scena s tribina stadiona u Humskoj i potez navijača Partizana o kojem će se dugo pričati.

Partizan nakon prvog poluvremena vodi sa 1:0 i to već od devete minute kada je sudija svirao penal za domaće, a siguran s bijele tačke bio je Natcho.

Nakon postignutog gola Partizan je diktirao tempo igre i imao još nekoliko solidnih prilika, ali do kraja prvog poluvremena rezultat na semaforu se nije mijenjao.

Međutim, nakon prvog dijela meča glavna tema ove utakmice su navijači Partizana popularni Grobari koji su svojim potezom iskazali nezadovoljstvo zbog očajnih rezultata beogradskog kluba u posljednje vrijeme.

Partizan je ispao već u prvoj fazi nokaut lige Konferencijske lige što je izazvalo veliko nezadovoljstvo navijača, ali kap koja je prelila čašu desila se prošle sedmice kada je Partizan poražen u velikom derbiju od Crvene zvezde.

Najvatreniji navijači Partizana koji se nalaze na južnoj tribini večeras su pokazali na jasan način koliko su nezadovoljni rezultatima i stanju u beogradskom klubu.

Oglasi

Grobari su već nakon samo utakmice odlučili da napuste južnu tribinu. Iako je Partizan imao vodstvo to nije bilo dovoljno da navijače zadrže na stadionu, te su oni iznenadili sve ostale u Humskoj odlukom da isprazne južnu tribinu.

Poznato je da stanje u Partizanu nije baš najbolje, ali ovaj potez Grobara to je najbolje pokazao.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Tužne scene sa stadiona u Humskoj obilaze region jer se odavno nije desilo da navijači na takav način okrenu leđa svom klubu.

Partizan je trenutno drugoplasirani sa 50 bodova, ali zaostaje čak 19 bodova u odnosu na Crvenu zvezdu koja korača lagano ka novoj tituli.

Top Komentari

Cuj tuzne scene i de bigati po cem su to oni popularni? Pa bolje sto put da su prazne tribine nego da su na njima ti koje ti nazivas ,,popularni“ , a zapravo su to nista drugo nego kriminalci i odpad najveca. Stoga novinaru de ti se saberi malo pametnije bi ti bilo
1 3
Manager
"Grobari su vec nakon samo utakmice odlucili da napuste stadion." Šta znači ova rečenica??
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi