Lalatović nakon poraza nije birao riječi: Klošari koji nemaju za kisele vode

Potpuno je izgubio živce, spominjao je i Savez

Lalatović nakon poraza nije birao riječi: Klošari koji nemaju za kisele vode

S. Mlaćo
Bivši trener banjalučkog Borca Nenad Lalatović bio je razočaran jučer poslije poraza svog tima Radničkog iz Niša od Radničkog 1923 3:1.

Jasno je da bio razočaran suđenjem, pa nije birao riječi.

“Suđenje neću komentarisati, neka Savez procijeni sam. Ni na jednoj utakmici nisam zadovoljan suđenjem od kada sam došao, ali ne smijem da komentarišem. Ako nekome smeta Ivica Tončev ili braća Tončev, a očito da smeta... Upao sam u haos ovdje, ne mogu ništa da promijenim, to su neki stari repovi. To je opet posao za FSS, gospodina Filipovića, Piksija, kojeg ja jako cijenim. Imam informaciju da neko drugi želi da preuzme klub“, kazao je Lalatović.

Kao uvijek bio je veoma temperamentan i nije se mogao suzdržati. Spominjao je i određene strukture koje prema njihovom mišljenju žele ući u klub.

"Imam korektan odnos sa sudijama, a u klubu je sve pod konac. Plate u minut. Sada hoće da dođu neki mešetari, neki klošari, koji nemaju za kisele vode. Znate vi kojima se obraćam. Za vas je Tončev gospodin, nema mjesta klošarima u Radničkom“, rekao je Lalatović.

Ivica Tončev je inače predsjednik FK Radnički Niš i očigledno ga Lalatović mnogo cijeni i poštuje.

Oglasi

Radnički 1923 je jučer nakon 60 minuta vodio 3:0, a domaći su pred kraj samo uspjeli smanjiti prednost.

Nišlije su trenutno na 11. mjestu sa 13 osvojenih bodova, a u posljednjih pet mečeva upisali su samo jednu pobjedu.

Kada je Lalatović u pitanju, on se u Radnički vratio nakon neuspjele epizode u FK Borac Banja Luka.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Velikana iz Platonove je vodio na ukupno devet utakmica. Ostvario je tri pobjede, remi i tri poraza, a vrlo često je isticao što mu je žao da se susreti  Borca ne igraju u Banjoj Luci.

Ovaj 44-godišnjak je se već dugo bavi trenrskim poslom. Osim u BiH imao je još jedan strani angažman i to u Saudijskoj Arabiji gdje se također nije dugo zadržao.

Top Komentari

pjanke.sa
Jel stvarno nemamo dovoljno nasih budala i skandala da morate pisati o ovoj budaletini?
5 0
pitariistok
Ciknuo si Lalate po pola...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi