23

Komentari (23)

Lukamarinsek
Ovaj je toliki debil da je to strasno. Ako si bio mufonja u tunelu zasto se sad izvinjavas mislis da je nekom do tvog izvinjenja debilu mali. Umislio se da je igracina neka
Ende
Jedino se Sarajevu daju crveni kartoni bez svjedoka bez snimka i bez ikakvih dokaza, a ne svira penal gdje igrac ispruzenom rukom skida loptu sa noge.. ko da pliva... Ali sve se to znalo, sve je to dobro ... i dobro je sto se slavi bod na svome stadionu iz bunkera, valjanja i destrukcije. Dok god je tako, dobro je
user1675926959
Pravo Srbin.Ko da mu je Risto Đogo šta u rodu...Samo lažu a kamere sve snimile
Ende
Gdje je snimak.. prezentujte to posto ste iskreni a on lazov
maco12
Ma nije on ništa iscenirali mu ko i Ibričiću i onda iziđe snimak gdje prijeti sudcima tako će i ovaj kad mu puste snimku koji papani uvijek je neko drugi kriv oni nikad.
Ende
Ne prijeti nikome nego im **** majku, evo i ja im obojici ****m majku jer za sta su gigovic i sivac nego da im se majka ****.
user1675926959
Zaboravio si da Grbavica ima kamere...Suspenzija je ništa šta te čeka za ovo klevetanje ...Firaune odvratni
Delegat
E.Car
Glupane sad ćeš pored suspenzije popiti i tužbu za klevetu jer je sve pokriveno kamerama!!! I jesi samo za čobana debilu!!!!
Ende
Daaajte snimak ****ni !!!
fare87
Uzeru, jaki ste vi ragbijasi i vas medo brundo, igrati ce te vi derbi ali u Gornjem Rahicu, druga liga kme
user1676717906
Cobane na Romaniju ovce te traze
pjanke.sa
Pa svaki nas derbi provociraju i vi se svaki derbi upecate. Ali da nisi dobio u tunelu, dobio bi drugi zuti ne brini. Glavu gore i igraj lopte!
papagaj
Naravno da jesu treba to znati a ti papak bio i papak ostao
Gvardijan
@user549 pa izgleda i ti vjerujes da se Zeljo odbranio.Druze,ja nisam nikakav teoreticar zavjere a i Zeljo i Sarajevo su mi podjednako dragi,da one sve nije inscenirano.Rezultat ponajprije.
hzsg
Moj Slaviša i PTICE NA GRANI ZNAJU DA JE SVE ISCENIRANO. Na krmetnjaku se inače sve rješava u tunelu, ili na tunelu (sjecas se i sam Mulalića). Željkan je klub sa puno majmuna..!
papagaj
Ende
Kme kme ... uzeli bod i u opasnoj zoni... vi ste za izucavanje zivota mi.. da se sarajevo bori za opstanak ja ne bih imao obraza nigdje nista napisati
Starigrad01
Federalna liga,sigurica.Kme,kme,kmeeeeee.
celvedin
Trebao je sudija jos dvojicu iskljuciti mozda ste onda mogli gol dati
Labile
Hajde što Radović napiše "iscenira", dečko je fudbaler nije od neke škole i pravopisa sigurno, ali da jedan novinar sebi napiše da u naslovu ostavi riječ "iscenira", evo ne znam...
pjanke.sa
A budale pa ti ocekujes da oni koriste internet ili da im neko lektorise? A bas si lood decko. Ovo je opet jedan od nepravilnih izeaza, pa i ne cudi. Sta sve ovi oisu, da se sledis.
user1571956549
Glabaj ga sad hahaha da se igralo do kurban Bajrama ne bi dali gol...Valjda sad shvatate koliko ste tanki sa Rozmanom...
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.