33

Komentari (33)

user1710511208
Sudija će dobit ocijenu ako već nije 8,4. što je extra. Jer svaka greška se boduje 0,1 a on ih je napravio 10-tak. 2 srbina i 2 hrvata neće glasat protiv njega, 2 muslimana hoće i to je naša realnost. Poserem se ja na titulu koja se kupi, nema više duše ovaj nogomet. Odo gledati stolni tenis tamo je najmanje moguće štelit išta, ako znnaš, znaš
Convict
Samo to aaa usta vas bemje.
user1675926959
Borac satro REALno.....
Mirsad1705
Ni riječi o suđenju za zatvora???????!!!!!!!!! Ja ne navijam za bordo boje, to su ženske stvari, ali mi je puno teže gledati i trpiti nepravdu, isto ovako bih pisao i da je neko pokrao Borac. Nekad bio klub, nekada igrao finale kupa u bivšoj Jugoslaviji, danas leglo fašizma i fašističkih izroda koji politikom nastoje osvojiti ono što nisu u stanju na terenu. FUJ.
Hadzija123
Sta ce odluciti disciplinska komisija *****e obicne uradit ce sta im Gico kaze,ja kada sam pisao o sudzenjima gdje je Zeljo zadnjih godina sakacen kartonima za svaku narednu utakmicu pa i i doticnom sudiji od sinoc koji nas je unakazio protiv Olimpika prije oar godina eeee ja nisam mogao vjerovati da se na Grbavici toliko siljilo olimpiku iz ne poznatih razloga bar meni da sam poludio i izasao sanutakmice nisam kogao gledati kasnije pisao svi su se smijali nasladzivali ali eee Olipiku se silji na grbavici protiv Zelje i to do te mjere da je to za aztvora bilo,****s ovu ligu sve treba nas ugasiti jedno 10 godina ili rastjerati Gicu i kompaniju.
rabodimis
Napisite i imena tih iz raznih komisija sto donose odluke, da bar znamo ko su nam dzelati.. Ako vec smradovi donose neke odluke nek javno stanu iza njih.. Hajd sto se oni kriju, razumijem, lopovi su moraju se krit.. al sto ih vi mediji stitite ko zadnje pizdurine, nikako mi nije jasno.. Nakav strah svi imate ko da sa najopasnijim svjetskim kartelom ulazite u neku borbu a ne da napisete par rijeci o nasim domacim obicnim dzukelama, s*pcima, izdajnicima.. Obavljaju javni posao, mi imamo demokratsko pravo da im jbemo sve po spisku, to rade u nase ime !
mido1921
Kazna će biti -3 boda i Ibričiću 6 mjeseci zabrane. Takođe i novčana ukupno 5 hiljada. I nastavljamo po starom. Kad se klubovi ujedine i odluče da uopšte ne počinju utakmice ako su tu Gigović, Musa i Kazlagić. Kad se iz saveza protjeraju Vico, Beus, Durić, Begić, Čolpa, itd. A dođu bivši fudbaleri kao u normalnim savezima. Tek tad može biti sporta i pravde.
Manager
To ne zele ni Bosnjaci koji su fudbalski funkcioneri u BiH.
Kakaks
Jesu li sudiju hoštaplera kaznili ?!
Manager
Sudija kaznjava, a ne kaznjava se sudiju kontas?
Hanibal
Ima li u pravilniku da se stele jednom klubu kriminalne sudije s ciljem da uniste klub. Ako je utakmica registrovana za Borac onda su zuti kartoni i crveni automatski izbrisani. Sudija je svojim sramnim sudenjem inicirao kraj. Dosta je bilo ponizavanja. Pozivam joh jednom sjever da ne baca pirotehniku na teren i puni kasu nasi dusmanima. Ni jedna marka vise FS BiH, kriminalnoj organizaciji.
Kakanj
A kada čete početi sudije kažnjavati oni su u većini slučajeva krivi
Manager
Kako ces kaznit nekoga ko je sudija?! Sudija je tu da kazni a ne da bude kaznjen kapiras?
Kakaks
Ako je sudija lopov i on se kažnjava kontas ili ako radi po nečijojj direktivi kontas ?!?!? I ako pravi lakrdiju od fudbalske utakmice .....
atomskimrav
Sta kaze pravilnik ili zakon za ove kriminalce iz saveza i sudijsku kriminalnu hobotnicu ako to za njih uopste postoji.
Manager
Pa oni su Zakon
Starigrad01
Nek bude šta bude.Na kraju če Uefa reći zadnju Oo pravdu hrabro do kraja.Iva tekma je bila samo okidač za razbojništvo zadnje 4 godine,otkako je dodik preuzeo fudbalski savez
Aleksandar1976
I Čeferin je Srbin
Zenicanin
Sta kaze pravilnik za ovo sto se navlaci Borcu? Vec je to predugo a i preofirno je
Manager
Vivo je Pravilnik
Manager
ratip irats
Ima li kakve kazne za sudiju/suca!? Najlakse pisati po Sarajvu!
Frane
Jesi to pisao 2007 kad je Beus suspendiran na godinu dana zbog napuštanja utakmice Zrinjskog protiv Orašja
ratip irats
Zato je beus sve poslije naplatio!!! Koliko ste titula oteli? Ni borac vas jos nije stigo!
plemic
najvažnija nam je ona konoralna.
GuiliDamou
Ok, slazem se da nije bas najbolji tajming, Sarajevo igra qrac fudbal, veze nemamo realno, samo ovo sto radimo sada nam je preostalo… Ali isto tako, ne moze doci na Kosevo debilde jedan od sudije koji ne smije da svira faul u korist Sarajeva zato sto se boji nekog Gice ili kako se vec zove! Brate ba, dobro je vise… Daj da malo vidimo ko u ovoj drzavi kolo vodi a ko samo korake prati!? Necemo vise ni igrat ligu, ma koju ligu, nema nista vise radit skupa! Slusam nekog mahnitog maymuna Nesica prijeti kao disolucijom, ma maymune jedan molitvces za soluciju ako se podignemo svi smece jedno!
Zaštita Identiteta
Kao ne smije svirat faul, al svira penal... nemoj biti naivan. Čovjek vas je ciljano uzimao na sitnice i sjeckao. 2 nepostojeća faula (1 po poluvremenu) u neozbiljnim pozicijama vam ukrao i još 3 minute sudijske nadoknade. Ni za šta se više nemate uhvatiti, a evo sad u 15 minuta 2. poluvremena u Mostaru više grešaka nego za čitavu tekmu sinoć.
Martinovic
Penal vam je sudio. Realno Borac puno bolji
Ajax11
Volim te Mangupe!
gogs
Mangup izadje na teren i zabije im 3 do poluvremena
ratip irats
Bi kad bi se posteno igralo! Ovako, nema sanse!
Frane
lol, reciklirate. Rožman je još na sisi bio kad je Baka sa Zrinjskim napustio utkamicu.
Ti si jedan od onih sto su imali zlatnu karijeru pred sobom, ali ih je povreda kolkena sprijecila i postao si taksista!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.