Obavljeno testiranje

U FK Sarajevo svi negativni!

27

Komentari (27)

Ajax11
Jaci smo i od Corone
maltoma
Negative " Ja bih te sanjala"
K79
Hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha hahahaha
milozadrago
dan zalosti na sadaka areni. crknite mitomani i dusmani. idemo sampioni sad jos jace
Realist
A jbt logicno da su negativni kad su se prije dva dana zarazili
Realist
Testiraj te ih iduci tjedan pa cemo vidit iako je lako bit negativan ako nekome pomognes da mu saldo na racunu bude pozitivan
Neddim1
Sta vam je kreteni, inkubacija traje 5-10 dana. Bravo glupani.
rabodimis
Hahahahahhaha pravi morzov specijalac, nada jos nije umrla jado ?
Neddim1
Pasa moj kakva nada jesi normalan. Mi smo kroz ovo prosli, imali smo srece sto smo odgodili utakmicu radi europa lige. Nije mi drago za Siroki, a isto tako mi ne bi bilo drago za Sarajevo. Samo ne mogu da vjerujem kakav amaterski potez uprave Sarajeva da 2 dana nakon utakmice testiraju, a inkubacija traje 5-10 dana.
rabodimis
Testiraju se redovno, nista se ti ne sekiraj.. Hvala Bogu pa imaju ko da pazi o njima. Imate vi puno svojih problema, pametnije bi vam bilo da se o sebi zabavite nego da glumite nake "zabrinute" strucnjake za covid.. Sta god da se desi, snacicemo se.. Uzalud se nadate.. ;)
hzsg
DUŠMANI SE PONADALI...!!!! Samo F.K. SARAJEVO nista ne krije, sve transpento, dobrovoljno testiranje koje nije bilo obavezno, TAKO TO RADE VELIKI KLUBOVI. DERITE, SAMO DERITE ŠAMPIONI. Zelini teren je naš.
user1596870987
Srpska Grbavica na FFF aparatima
zeljousrcu1921
jebbeemm ti mater rettarddiirraannu, jel te stid iddiioottee
papagaj
Trenutno, inkubacija virusa 7 dana
user1597849779
Navijaci FK Željezničar na respiratorima
user1571956549
Glabaj ga Maniacima hahahaha
SonPen1946
opet krece kmecanje kmecavaca sa kmecavice
rabodimis
XD Ugasi ih brat masovno... Svice zora u subotu, dan dolece iz daljine, siromasi ovog kraja, cekaju da sunce sine, cekaju da sunce sine, joj, joj, joj, joj...
Kasikara
Kmecavci kako ih vi nazivate su vas rastrgali 5:2 na Grbavici a posle toga 3:1 gdje ste plakali i protestvovali,odatle svi vasi pitarski kompleksi vuku.Dobit ce vas opet Zeljo jer su borbeniji ..onda cete u misiju rupu dace Bog
Halilovich
@Kasikara volio bih da nas dobijete, jer vam je to jedini adut koji vam je ostao. Ako bi mi vas otresli (sto je veoma moguce) onda nam ne bi bilo zanimljivo slusati vas kako kmecite ??
E.Car
Zbog čega???? Ti si lud ako misliš da se ja radujem tuđoj nesreći!!!! Zapravo očigledno si ti takav pa se nisi mogao kontrolisati kad si ovo napisao!!!! Retardu!!!
Matic
Cestitam komsije! Hajde listicani zarazite ove male vrapcicane pa da vas i jedne i druge izbacimo iz lige.
kukuruz
Pa nemojte tako, budite malo pozitivni
user1599653792
BordoBijeli1946
Tacno te zamisljam sa istim izrazom lica kakav je imao stariji Osim (osudjeni kriminalac) kada je primio gol od Videotona hahahahahahahahahhaahha
Zamfir19_46
Jedina negativna stvar koja nam se desila u posljednje vrijeme
cigo
Ni korona nam nista ne moze
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti