Četiri imena se spominju, jedno je posebno zanimljivo

Ko bi mogao pojačati FK Sarajevo?

17

Komentari (17)

veliki73
BIJELI DIM HAHAHAHHAHAHAHA
PRESEDAN
Kako im se da lupetati,pa valjda trener kojeg(još)nemamo treba reći ko mu treba a ko ne.
pjanke.sa
Ah sta ce bolan novinari ne bi bili novinari kad ne bi lupetali
plemic
SIPA bi bila najbolje pojaćanje.
Glavić. Misliš SIPA bi bila najbolje pojačanje u plastičnom svinjskom? Od veličanja ratnih zločina, otimanja tuđe imovine, pranja novca preko *****skih korporacija, paljenja i razbijanja Bošnjačke imovine? Miran keru i k nozi
Ecosport
Zar nije danas skupština FKS i izbor novog trenera i sportskog direktora?
MSOZ101
Radovca treba dovest, jbg ne može biti ogromna fula, a vrijedi pokušati.
nakopitam
Sve sami otpad. Hadzic i starleta mirvic nastavljaju puniti svoje dzepove preko FK Sarajeva
DadiG
Ti bi bio sretan da si samo onako priglup. Je li ti ovako loše i prije Korone bilo ili tek nedavno krenulo?
pjanke.sa
Sigurno se vakciniso pa zalosio
antikomunist
Ovo je fakat bez veze.Koji god je ffudbaler dosao u FK Sarajevo, shebali su ga do daske.Onaj Musa je odlican igrac i on moze imati uspjeha. Od Varesanovica mzoe biti igrac reprezentativnog kalibra( ako ga Sofija Vicentijevic sponzorusa ne sredi).Bude li na mamicu Amricu, jugobalyku i FGRovicu, nece ni Dal daleko dogurati.tacno u klubu nemaju neko9ga ko ce sve te kockice da poslozi i napravi im jak tim. Toliko igraca a sve u svemu-nista. Kad Fanimo nije mogao da uspije, igracina je bio, ne treba vise. Druga stvar sto nije dosao kada ga je zvao Brandao u Velez. Zajedno sa onim Santosom IZ Zelje. Mnogo bi mu bolje bilo. Mada sada trenutno u Velezu, situacija je bas bezvezna i nista bolja od FKS. Ali generalni gledano,imati neku GOMILU IGRACA koji su preskupi a nista niscim...ne kontam..NEGDJE im skripi i to golemo!
Uranija
Smanji doživljaj bot i haj na klix, tamo je tvoj teren
pjanke.sa
@antikomunist ko si ti da pricas o ljudima koje ne znas seljacicu mali? Eto ti Fanimo igrao u Hrvatskoj nije dao gola za 6 mjeseci a obecao 15 komada. Nigjde mu nije bilo bolje negu u Sarajevu niti ce mu biti. Ostavi se ti Varesanovica i gledaj svoja posla.
HZKG
Kulenović i ovaj iz Indonezije iole nešto, ostalo mrtvo
Uranija
Kakva smijurija, ovaj šćepović zadnju utakmicu odigrao prije 7 mjeseci, ili ovaj bradonjić zadnju ozbiljnu utakmicu odigrao prije 2-3 godine jer B tim paoka ne može biti relevantan pokazatelj. Znači dovedite ovog iz sloge doboj i nastavimo biti prosjek lige.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.