Varešanović: U Antaliji će fokus biti na uigravanje ekipe, danas rezultat nije bio u prvom planu

Sarajevo sigurno u Međugorju

Varešanović: U Antaliji će fokus biti na uigravanje ekipe, danas rezultat nije bio u prvom planu

S. Mlaćo
FK Sarajevo danas je savladao ekipu Međugorja u prvom pripremnom meču ove zime.

Bilo je 4:0, iako su nakon pola sata mreže mirovale. U nastavku ipak četiri pogotka i čista i zaslužena pobjeda bordo momaka. Sjajan je bio Brazilac Oliveira koji je postigao dva pogotka.

Svoje viđenje meča dao je šef struke bordo tima Mirza Varešanović.

„“Najbitnije je da se niko ni povrijedio. Imali smo dvije ekipe po 45 minuta. Svi su posao odradili na najboljem nivou, a jutros smo imali trening. Rezultat nam nije bio bitan. Imamo tri – četiri igrača sa virozom, očekujemo da se brzo priključe“, rekao je Varešanović.

Najavio je 25.01. meč sa ekipom Famosa.

“Do tada ćemo se fokusirati na fizičku spremu. U Antaliji će fokus biti na uigravanje“.

Govorio je o igračkom kadru, tačnije stanju u ekipi i problemima koji su pratili ekipu u prvom dijelu sezone.

“U prvom dijelu sezone mnogo toga je nedostajalo ekipi u svim momentima igre. Potrudit ćemo se da sve to dođe na jedan dobar nivo i želimo već na početku sezone pokazati dobre rezultate“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ističe da ekipa nije planirala na hibridnoj travi.

Imamo šta imamo. Vrijeme je takvo, nismo tako nešto planirali. Svaki dan je kiša, nemamo druge mogućnosti. Ne žalimo se, igrači rade odlično“, dodao je Varešanović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

nakopitam
Jebbo ti hadzic najmilije, a ti ih jebbo mirvicu a kerojed vam **** svima. I posteno. I da, @pjanke.sa nek vam ga svima popusi prije nego sto prijavi komentar. Hahhhaaaa
4 6
King_Kenny
..nisam bio za tvoj dolazak,ali nadam se da ces mi dobrim rezultatima promijeniti misljenje...
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi