Goran Sablić preuzima Bordo tim

Sarajevo upalilo motore, stiže i novi trener

22

Komentari (22)

Comandini
Nama treba SEFEROVIC da ih napuca kondiciono.
Comandini
On voli Zelju. Meni rekaa
Hare1946sa
Mlad trener koji ima muda u ovoj znj ligi igrati 3-5-2, a obzirom da smo se "valjda" okrenuli mladim igračima, mislim da je ovo dobar izbor. Puna podrška do polusezone, pa ćemo vidjeti. Nemojte samo blatiti čovjeka nakon prve utakmice. Igrački kadar je prosječan i toga treba biti svjestan svaki navijač Sarajeva i samo bi bilo bacanje para dovesti neko ime za trenera na ovakav igrački kadar.
Comandini
Jesi pametan fakat. Ko da si mi rodjak.
Husrefbeg22
Zarto nije Varesanovic angazovan? Pa onda Uscuplic? Zasto direktorica ne dovede kojeg igraca? Sta je sa Hadzicem iz Mladosti? Jeledkovic u stabu? Strucnjak za kondiciju a ibraci Sarajeva ne mogu da potrve. Svi ostali klubovi fizicki spremniji a on tempira forma za zadnje dvije tri utakmice kad je sve gotovo.
Robot
Za Varesanovica ne bih se slozio da je trener za ovu ekipu i to je pokazao vodeci i Olimpik i Tuzlu. Za dovodjenje igraca obavezno mnogo promjena napraviti i atmosferu popraviti jer je bilo previse igraca koji su je kvarili. Jeleskovic, glavni krivac skupa sa Vinkom za losu fizicku formu i ove silne povrede u zadnjih godinu dana. Nije problem izgubiti al biti fizicki prosjecan sa svim uslovima koje imaju onda trebaju se dobro zapitati sta je problem.
Mackintosh
Nece daleko. Zahrdjao materijal
Adohordas
Halo ljudi vec pljujete a nije ni sjeo na klupu Sarajeva koji vam je
rabodimis
Poslije onakve sezone i ocite pljacke samo lud covjek moze doc u BiH-a pa da mu se nakav dodikov sestric sere po CV.. Ovo nam je stvarnost, samo mi nije jasno zasto Hadzibegic nije bio opcija, covjek je sposobniji od svih 85+ zaposlenih u FK Sarajevu, zajedno.. Valjda je njemu teze svezat jezik nego ovim nakim cudnim trenerima
Zgembic
E moj Vedrane ...
Ajax11
Kuki njima kada Horde budu prvi put na Koševu…cuj iskopali tamo nekog Gorana poslje Vinka…
BordoBijeli_exyu_sa
Jao trenera i govana
Baboisback
Cuj Sablic??? Pa ko bira vise te ublehe od trenera???
mosaljozemosaplavo
obraz kao djon
Ende
A sta ti pricas.. pa ti za zelju navijas XD
mosaljozemosaplavo
obraz kao djon i vasoj upravljackoj strukturi i njemu, zna se za Vedrana Puljica sta je bilo i koga je trenirao i gdje je bio i sta je izjavio.
BordoBijeli1946
Sta je izjavio?
user1603303812
nije ga on ubio
Mahatma.Barbie
Ovaj Sablic se nigdje nije zadržao više od sezonu i po kao trener. Nije rješenje za dugestaze, ako će se ići u podmladivanje sezone. Zašto nisu Dragana Jovića vratili? Čovjek je dokazao kad je vodio Sarajevo da voli klub. Sjećam se njegovih suza nakon ne osvajanja titule.
haris1000
Jovic je odnio Sarajevo, hoće da odmori poslw Afrike
Chico
Jovic je jedna od najvecih ubleha, Sablic je za njeg Alex Ferguson. SABRINA NAPOLJE
Zgembic
@Chico alkoholicaka je gora od korone
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.