27

Komentari (27)

tbra
Eto njega nazad za godinu i oi
Adohordas
pjanke.sa
Bravo nova Uprava! Samo nastavite, do sada par losih poteza, ali vise pari dobrih poteza! Sretno Selmiru!
E.Car
Za vas je bolje da ga što prije pošaljete što dalje od ekipe, ako vam bude igrao do ljeta očima Evropu nećete vidjeti.
Gari Garinča
Selmir je nogomet naučio igrati u omladinskim selekcijama NK Iskra. Dijete sa Jaklića. Sretno Selmire.
Ecosport
Konačno će kitari dočekati dan da ga ne gledaju na beku. Jesu ga pljuvali zadnjih godinu i po, a momak igra sasvim dobro. Jedan od par najboljih u ovakvom Sarajevu. Istok je zlo.
FG70
Jesmo li iste utakmice gledali??? Pidro jedan od najbolji? On je jedan od najgori i kriv za losu odbranu i sve primljene golove
E.Car
@FG70 ja im govorim da im je pojačanje da ga što prije pošalju što dalje
Ecosport
@FG70 @E.Car pojma vi nemate. Ako ne dovedete nekog boljeg beka, pravit ćete Pidru od blata. Sreća pa ostaje do ljeta. Da je sad otišao, mogli bi plakat.
jeroha1987
Nek crknu dusmani
E.Car
Muda po bubrege!!!!
E.Car
To je onaj milion eura koje vam je Mirvic već posudio.
pjanke.sa
@E.Car ej ba bolesnik, vise vas zeljovkica na nasim tekstovima nego nas. Nema Ismir sta da posudjuje kad je vecinski vlasnik glupsone. Ono isto sto vi pokusavate sa kamiondzijom i boga molite da pristane.
Uranija
@pjanke.sa teško ćeš sa mitomanom @E.Car realan i argumentovan razgovor voditi! Bolje odustani na vrijeme, jer kod takvih mozgića je 1+1 ponekad i 3 ili 4 u konačnici, teško da će se u ogledalo pogledati i priznati ono što je jasno i maloj djeci. Pozdrav!
E.Car
@Uranija di si ti gu.zni haveru @pjanke.sa pa ja vam kažem da je vama pojačanje da što prije ga pošaljete što dalje od ekipe, ako vam bude igrao do ljeta Evropa će vam ostati samo pusti san. Promaha je na strani gdje on igra, kad se samo sjetim utakmice sa nomadima iz Moldavije.
pjanke.sa
Pidro je barem igrao sa nomadima iz Moldavije, a s kime su tvoji igrali seceru?
Chesa
Wow ... Good news. Sretno sretno.
Ajax11
Ako je istina sa bonusima Sarajevu idu blizu 3.5 Mio Euru
Arma
gallardo.la
Volio bih ali cisto sumnjam, 500k€ je to u vrh glave, uz naravno 20ak % od sljedeceg transfera
pjanke.sa
@Ajax11 rano je brate za milione, jos gore vise od jednog a sigurno ne EUR jer je frajer otisao u USA. Koliko znam dolari su tamo. Sto ne iskljucuje da nismo na dobrom putu da pocnemo sa milionima ;-)
SonPen1946
Sretno Selmire, zasluzio si!
adonii
Pa gdje ces okano tamo??? Sretno
jassony
Masallah, drago mi je zbog momka, ostaje do ljete i onda u nove pobjede
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.