19

Komentari (19)

Jahic
BH fudbal je rak za oči!
user1571956549
E tako je to kad je klub privatna prcija... Sad ga duvajte laganini....
anga
I moj babo da vodi ja bi isto prico.... porodica na prvom mjestu
nakopitam
PRESEDAN
Pa ko dovede ove silne igračine i plati odštetu ako je uopšte istina,sve miriše na ćelavu ublehu i njegovu veze sa šalabajzerima u ovom poslu. Čemu služi Akademija i silno ulaganje da bi igrali istošeni igrači,a pare su u mladim,primjer Andrej,da Bog mili sačuva.
user1659354598
Mirza ostani,podrska AJLI I EMIRU,ne mogu vam nista klosari
StarMoVe
Biće bolje. Naprijed Sarajevo nije sramota izgubit od kluba koji redovno igra LP.
DOKTOR_GAZ_
Podrska MIRZI, djetetu NASEG SARAJEVA..sto prije stvatimo da NISMO REAL, to bolje za NAS..
plemic
na pravom putu ka federalnoj ...
Hordass
Vidjet cemo u prvoj utakmici na cemu smo.
Na pravom putu da ti napravimo brata, smeće praljkovo.
Kakakak
Najvatreniji navijaci su zapravo politicka stranka koja brani interese onih koji dobro placaju, njima Sarajevo sluzi samo i iskljucivo kao paravan....ono sto su radili Pitici danas rade ovi, mada se za Pitice znalo i nisu se krili, ovi se i ne znaju, cekaju mrak da se sa ženom obračunaju preko fasade
Nije vjerodostojan protivnik da bi se pokazali kako treba ,glup je potez igrati protiv ovakvih ekipa pripreme ,njihova četri gola vrijede 20 miliona eura trebali ste naći nekog normalnog protivnika a ne ljude koji sa 20% snage igraju i razbijaju, bit će to dobro ja sam optimista ,kome neodgovara nek ide gledat karate.IGRAJ BORDO BIJELI?⚪️
pjanke.sa
Apsolutno se slazem da je jako glup potez bilo igrati protiv ove ekipe i ubijati moral tek pridoslim igracima. Tek dosli ljudi, tek se sastali i daj im odmah sto jacu ekipu. Ali hajde, ja da sam strucnjak vodio bih neki klub, do tada sretno FK Sarajevo!
MSOZ101
Dal ide u Šahtar, evo ljudi su očarani njegovim mogućnostima. Penziju ću dočekat, a Dal talenat pokazati neće. Ili si igrač ili nisi, možeš biti igrač kao Andrej ili ne, davati 100% na tekmi pa niko riječ neće reći, ali jok on mlatara rukama i nabija komete preko gola čim dobije loptu itd.
veliki73
user1647189634
Ja navijam za klub a ne za pojedince... Svi na Koševo manite se čorava posla o dječijih bojkota!!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.